Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα

Βασίλης Καρράς: Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα

Πηγή Φωτογραφίας: [366094] ΣΕ ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Η Θεσσαλονίκη κλίνει το γόνυ στον σπουδαίο ερμηνευτή.

Με δάκρυα στα ματιά φίλοι, συγγενείς και απλός κόσμος συγκεντρώνονται για να αποτίσουν φόρο τιμής στον λαικό ερμηνευτή Βασίλη Καρρά.

Συγκεκριμένα, σε λαικό προσκύνημα από τις 10πμ έως τις 13:00μμ τίθεται η σορός του Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό της Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου πλήθος κόσμου έχει φτάσει ήδη για να του πουν το τελευταίο αντίο. 

Με χειροκροτήματα και φωνάζοντας «αθάνατος Βασιλάρα!» υποδέχτηκε ο κόσμος τη σορό του. Η οικογένεια του ερμηνευτή που βρισκόταν μαζί του μέχρι τις τελευταίες στιγμές του, έφτασε αγκαλιασμένη στον ιερό ναό, με τη σύζυγο του, την κόρη του και τον αδερφό του να δίνουν δύναμη ο ένας στον άλλο.

Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Καρράς άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 70 ετών την παραμονή των Χριστουγέννων βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους αγαπημένους φίλους του και όσους τον γνώριζαν μέσα από τα τραγούδια του.

Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής. Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, Φλόγα.

Αύριο, Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η ταφή της σορού του στις 12:00 στη γενέτειρα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπως επιθυμούσε ο ίδιος. Εκεί είχε δημιουργήσει από το 2000 ένα αγρόκτημα, τη «Φάρμα Καρρά», στους πρόποδες του Παγγαίου. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments