Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του κορυφαίου τραγουδιστή

Βασίλης Καρράς: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του κορυφαίου τραγουδιστή

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ (EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)

Σε λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη, στην Αγία Σοφία Θεσσαλονίκης, η σορός του ερμηνευτή από τις 09:00 έως τις 13:00 μμ

Στην γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, θα γίνει την Τετάρτη 27/12, στις 12 το μεσημέρι η κηδεία και η ταφή του Βασίλη Καρρά, του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστική, του οποίου ο θάνατος συγκίνησε το πανελλήνιο.

Η επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών Φλόγα.

“Απόψε το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου του 2024 παραμονή Χριστουγέννων ο αγαπημένος μας Βασίλης Καρράς μας άφησε για πάντα. Από σήμερα ο καλλιτέχνης που όλοι λατρέψαμε θα βρίσκεται παρέα με άλλους μεγάλους, με τον Στράτο, τον Στέλιο, την Ρίτα, τον Νίκο Παπάζογλου, τον Δημήτρη Μητροπάνο… ακόμα και με τον Παντελή!» αναφέρει η ανάρτηση στο Facebook.

«Το πάλεψε πολύ γενναία έχοντας πλήρη επίγνωση της κατάστασής του από την πρώτη στιγμή! Ο Βασίλης Καρράς μπορεί να έφυγε μα ακόμα είναι εδώ…! Πάντα θα είναι εδώ!!! Μέσα από τα τραγούδια του και από τις αναμνήσεις που χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια! Εμείς τα καλύτερα ταξίδια τα κάνανε μαζί του και πάντα θα τα κάνουμε μαζί του!» γράφουν οι διαχειριστές της ιστοσελίδας.

Στο τελευταίο αντίο θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι φιλαρμονικές Νέας Προποντίδας και Απόλλων Ροδολίβους. Τον επικήδειο λόγο θα εκφωνήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Επισημαίνεται πως σύσσωμοι οι τραγουδιστές και οι αγαπημένοι συνάδελφοι του Βασίλη Καρρά τον αποχαιρέτησαν χθες το βράδυ από τις πίστες που τραγουδάνε ενώ η Θεσσαλονίκη και οι θαυμαστές του σε όλη τη χώρα – θρηνούν ακόμα και σήμερα για την απώλειά του.

Ακόμη, μηνύματα για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά έστειλε η πολιτική ηγεσία μιλώντας για ένα πρόσωπο που αγάπησε ο λαός.

«Ο λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς ήταν η ιδιαίτερη φωνή που εξέφρασε οριζόντια μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας με τα τραγούδια του. Ταυτίστηκε όσο κανείς άλλος με την απλότητα στις μεγάλες πίστες τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά και με την παραγνωρισμένη έννοια της ερωτικής «καψούρας» έγραψε στην ανάρτησή της η Νέα Αριστερά.

»Ερχόμενος από τη Θεσσαλονίκη κατέκτησε τους Έλληνες παντού στον κόσμο, είτε τραγουδώντας Πυξ Λαξ, είτε Χρήστο Νικολόπουλο, είτε δικά του τραγούδια. Χάρισε στον κόσμο χαρά και αισιοδοξία, ενώ με τον ξεχωριστό του τρόπο μίλησε για τις ιδιωτικές ιστορίες του καθενός. Ο ελληνικός λαός τον αγάπησε. Εκφράζουμε συλλυπητήρια στην οικογένειά του» κατέληξε στην ανάρτησή της η Νέα Αριστερά.

Νωρίτερα συλληπτήριο μήνυμα έστειλε και ο πρωθυπουργός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  

«Μία γνήσια λαϊκή φωνή σίγησε. Και ένας γνήσιος Μακεδόνας, ο Βασίλης Καρράς, δεν είναι πια ανάμεσα στους καθημερινούς ανθρώπους για τους οποίους τραγούδησε. Καθημερινός άνθρωπος και ο ίδιος, νομίζω πως δεν θα ήθελε μεγάλα λόγια σε αυτόν τον αποχαιρετισμό».

«Για την απώλεια του Βασίλη Καρρά, ενός σπουδαίου και πηγαίου λαϊκού ερμηνευτή και τραγουδοποιού, που μας συντρόφευε πολλά χρόνια γράφοντας τη δική του ξεχωριστή πορεία στο λαϊκό τραγούδι, το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του και τους οικείους του», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments