Ελλάδα

Μητσοτάκης για τον 40χρονο πιλότο: Η πατρίδα θα τον ευγνωμονεί για πάντα [vid]

Μητσοτάκης για τον 40χρονο πιλότο: Η πατρίδα θα τον ευγνωμονεί για πάντα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον 40χρονο Επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης στη Καλαμάτα μετά από πτώση του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφου

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον 40χρονο Επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης στη Καλαμάτα μετά από πτώση του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφου

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον 40χρονο Επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της Τετάρτης στη Καλαμάτα μετά από πτώση του διθέσιου εκπαιδευτικού αεροσκάφου, εξέφρασε ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης έγραψε: «Η Πολεμική Αεροπορία και μαζί της όλοι μας θρηνούμε έναν περήφανο Έλληνα Ίκαρο. Τον Επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα, που έπεσε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Σε μία αποστολή από εκείνες που δεν σταματούν σε καμία στιγμή του χρόνου».

«Η απώλεια αυτή αναδεικνύει πόσο δύσκολο είναι το έργο των πιλότων μας. Αλλά και πόσο μεγάλη η αφοσίωσή τους στο καθήκον», τόνισε ενώ συμπλήρωσε πως «η πατρίδα θα ευγνωμονεί για πάντα τον Επισμηναγό. Μένοντας στο πλευρό της οικογένειάς του, προς την οποία απευθύνω και εγώ τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments