Αθλητισμός

Χάνει Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός!

Χάνει Ελ Κααμπί ο Ολυμπιακός!

Πηγή Φωτογραφίας: [366023] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Χωρίς τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός!

Τα παιχνίδια που θα χάσει είναι σίγουρα η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (17/1), ενώ αναμένεται να χάσει σίγουρα και τα παιχνίδια με την Κηφισιά (14/1) και τον Άρη (20-21/1).

Ο Βαλίντ Ρεγκραγκί έκανε γνωστή την αποστολή της Εθνικής του Μαρόκου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής του 2023 που θα γίνει στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Στις κλήσεις λοιπόν βρίσκεται και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού επιβραβεύεται για την καλή του παρουσία με τους «ερυθρόλευκους», μπαίνοντας στην αποστολή για το Κόπα Άφρικα. Αντίθετα ο μέσος της ΑΕΚ Νορντίν Άμραμπατ μπορεί να βρέθηκε στην προεπιλογή, αλλά όχι στην τελική αποστολή.

Το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ξεκινάει στις 13 Ιανουαρίου και το Μαρόκο είναι σε όμιλο με Κονγκό, Ζάμπια και Τανζανία, όπου ενδέχεται να παίξει αντίπαλος με τον Σαμάτα του ΠΑΟΚ.

Τα παιχνίδια που θα χάσει είναι σίγουρα η ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (17/1) αφού την ημέρα εκείνη ο Ελ Κααμπί θα έχει τον πρώτο αγώνα απέναντι στην Τανζανία. Ενώ αναμένεται να χάσει σίγουρα και τα παιχνίδια με την Κηφισιά (14/1) και τον Άρη (20-21/1).

Όσον αφορά το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο (10/1), αλλά και τον αγώνα με την ΑΕΚ (7/1) η απουσία του θα βασιστεί ανάλογα με το πότε θα αποχωρήσει για τις υποχρεώσεις του με το Μαρόκο. Ενώ σε κίνδυνο είναι και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τους «πράσινους» για το πρωτάθλημα στις 2/3 Φεβρουαρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments