Trash

Μπράιαν Τανάκα: Επιβεβαίωσε ότι χώρισε από τη Μαράια Κάρεϊ

Μπράιαν Τανάκα: Επιβεβαίωσε ότι χώρισε από τη Μαράια Κάρεϊ

Πηγή Φωτογραφίας: Mariah Carey and Bryan Tanaka have called time on their romance/femalefirst.co.uk

Χώρισαν έπειτα από επτά χρόνια σχέσης

Τέλος στη σχέση τους αποφάσισαν να βάλουν η Μαράια Κάρεϊ και ο Μπράιαν Τανάκα. Ύστερα από 7 χρόνια κοινής πορείας, ο πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας επιβεβαίωσε τις φήμες που τους ήθελαν να περνάνε χωριστά τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όλα ξεκίνησαν από την απουσία του 40χρονου χορευτή στη χριστουγεννιάτικη περιοδεία της 54χρονης τραγουδίστριας, με τους θαυμαστές να παρατηρούν την εμφανή δυσφορία της.

Η σχέση τους ξεκίνησε επαγγελματικά το 2006 και μετατράπηκε σε ρομαντική το 2016, μετά τον χωρισμό της Κάρεϊ από τον Αυστραλό δισεκατομμυριούχο Τζέιμς Πάκερ.

Πώς επιβεβαίωσε τον χωρισμό Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram ο Μπράιαν Τανάκα, επιβεβαίωσε ότι δεν είναι πια ζευγάρι με την τραγουδίστρια.

«Με ανάμεικτα συναισθήματα, μοιράζομαι αυτήν την προσωπική ενημέρωση σχετικά με τον φιλικό χωρισμό μου από τη Μαράια Κάρεϊ μετά από επτά εξαιρετικά χρόνια μαζί. Η απόφασή μας να τραβήξουμε ξεχωριστούς δρόμους είναι αμοιβαία και καθώς προχωράμε σε αυτά τα ξεχωριστά ταξίδια, το κάνουμε με ευγνωμοσύνη για τον ανεκτίμητο χρόνο που περάσαμε μαζί», έγραψε.

Ανέφερε επίσης, πως θα κρατήσει τις αναμνήσεις που έφτιαξαν μαζί, όπως και τις καλλιτεχνικές τους συνεργασίες, χαραγμένες στο μυαλό του. «Η αφοσίωση της Μαράια στην οικογένειά της και η δέσμευσή της στην τέχνη της με ενέπνευσαν κατά τη διάρκεια του κοινού ταξιδιού μας», συνέχισε στην ανάρτησή του.

Πρόσθεσε επίσης: «Θέλω να εκφράσω την αγάπη και την εκτίμησή μου για τη Μαράια και τα απίστευτα παιδιά της, των οποίων η ζεστασιά και η καλοσύνη εμπλούτισαν τη ζωή μου με τρόπους που δεν μπορούν να αποτυπωθούν με λέξεις».

Τέλος, ζήτησε από τους θαυμαστές τους να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους αυτές τις στιγμές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments