Ελλάδα

«Βαστάω εγώ, είμαι η μάνα του Λύγγε»: Συγκλονίζει η μητέρα του αστυνομικού στην κηδεία του

«Βαστάω εγώ, είμαι η μάνα του Λύγγε»: Συγκλονίζει η μητέρα του αστυνομικού στην κηδεία του

Πηγή Φωτογραφίας: [366135] ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ 31ΧΡΟΝΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Παρών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Συγκλονιστικές είναι οι στιγμές που εκτυλίσσονται στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη και στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού, που έχασε μετά από 20 ημέρες μάχης τη ζωή του, τραυματισμένος από ναυτική φωτοβολίδα κατά τα επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη.

«Βαστάω εγώ, βαστάω. Είμαι η μάνα του “Λύγγε”» είπε η μητέρα του Γιώργου Λυγγερίδη με παροιμιώδες κουράγιο σε συγγενή που την αγκαλιάζει και της δίνει συλλυπητήρια. Απέναντι από την οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού, η πολιτική ηγεσία της χώρας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Βαρύ το κλίμα στη Θεσσαλονίκη, καθώς συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο στον 31χρονο αστυνομικό, Γιώργο Λυγγερίδη. Η σορός του αδικοχαμένου αστυνομικού μεταφέρεται αυτή την ώρα με πομπή στα κοιμητήρια της Θέρμης, όπου και θα ενταφιαστεί.

Ο ναός είχε γεμίσει με στεφάνια. Ανάμεσά τους είναι εκείνα των συγγενών του, της οικογένειάς του, του παππού του, ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν όρθιοι, καθώς δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Γιώργος άφησε την τελευταία του πνοή.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη εκπροσωπεί η Δώρα Αυγέρη (εκπρόσωπος Τύπου) και παρευρίσκονται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της «Νίκης» Δημήτρης Νατσιός, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου και ο υφυπουργός Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτικής Συμμαχίας Σωκράτης Φάμελλος, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο απερχόμενος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, βουλευτές κ.ά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments