Ελλάδα

Επιστρέφει ο Νότης Σφακιανάκης – H μεγάλη κίνηση του μετά τον θάνaτο του Βασίλη Καρρά

Επιστρέφει ο Νότης Σφακιανάκης – H μεγάλη κίνηση του μετά τον θάνaτο του Βασίλη Καρρά

Πηγή Φωτογραφίας: viralgreece.eu

Απών από την κηδεία του Βασίλη Καρρά ήταν ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος ωστόσο φρόντισε να στείλει στεφάνι γεμάτο από λευκά λουλούδια με τη φράση «Αδερφέ θα τα ξαναπούμε», λέγοντας έτσι το δικό του αντίο στον κολλητό του φίλο.

Ο Νότης Σφακιανάκης μπορεί να μην έδωσε το παρών στην κηδεία του κολλητού του, Βασίλη Καρρά αλλά φαίνεται πώς ετοιμάζει ένα τραγούδι για τον άρχοντα, έτσι όπως είχαν σχεδιάσει

Απών από την κηδεία του Βασίλη Καρρά Απών από την κηδεία του Βασίλη Καρρά ήταν ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος ωστόσο φρόντισε να στείλει στεφάνι γεμάτο από λευκά λουλούδια με τη φράση «Αδερφέ θα τα ξαναπούμε», λέγοντας έτσι το δικό του αντίο στον κολλητό του φίλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Notis Sfakianakis (@notissfakianakisofficial.eu)

Σύμφωνα με την Espresso ο Νότης Σφακιανάκης γνώριζε για τη δύσκολη κατάσταση του Βασίλη Καρρά αλλά και για το απρόσμενο τέλος του. Από την άλλη στενός συνεργάτης του Βασίλη Καρρά αποκάλυψε πώς όλο αυτό το διάστημα που ο λαϊκός τραγουδιστής πάλευε με τον καρκίνο ο Σφακιανάκης κρατούσε επαφές.

Οι δυο τους συνήθιζαν να μιλάνε για σχέδια και για το μέλλον με τον Βασίλη Καρρά να μην δείχνει στιγμή την κρισιμότητα της κατάστασής του. Σε μια από τις συζητήσεις που είχαν ο Βασίλης Καρράς είχε εκμυστηρευθεί στον Νότη Σφακιανάκη και για μια δισκογραφική συνεργασία μεταξύ των δύο, όμως δεν πρόλαβαν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο θάνατος του Βασίλη Καρρά ταρακούνησε τον Νότη Σφακιανάκη και σύντομα θα ακούσουμε ένα τραγούδι που θα αναφέρεται στον φίλο του, όπως εκείνο το «φίλε έφυγε ο Στράτος και παρέλυσε το κράτος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments