Διεθνή

Η Ρωσία βομβάρδισε το κέντρο του Χαρκόβου

Η Ρωσία βομβάρδισε το κέντρο του Χαρκόβου

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter @UkraineNewsLive, Χτυπήθηκε συγκρότημα διαμερισμάτων και έχουν τραυματισθεί οκτώ άνθρωποι, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Χαρκόβου - Δεκάδες νεκροί τόσο σε Ουκρανία όσο και σε Ρωσία μετά την κλιμάκωση της σύγκρουσης

Χτυπήθηκε συγκρότημα διαμερισμάτων και έχουν τραυματισθεί οκτώ άνθρωποι, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Χαρκόβου - Δεκάδες νεκροί τόσο σε Ουκρανία όσο και σε Ρωσία μετά την κλιμάκωση της σύγκρουσης

Με μαζικό βομβαρδισμό σε μή στρατιωτικούς στόχους ξεκίνησε η Ρωσία τα αντίποινα για την ουκρανική επίθεση στο Μπέλγκοροντ.

Σύμφωνα με αναφορές, οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με μπαράζ πυραυλικών επιθέσεων το κέντρο της δεύτερης μεγαλύτερης ουκρανικής πόλης, του Χαρκόβου.

Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, επλήγη από πύραυλο το γνωστό ξενοδοχείο Kharkiv Palace, στο οποίο διαμένουν συχνά δημοσιογράφοι-ανταποκριτές ξένων δικτύων, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον τέσσερα θύματα, δίχως να διευκρινίζουν την προέλευσή τους, αν δηλαδή ήταν υπάλληλοι του ξενοδοχείου, ή ξένοι πολίτες.

Μεταξύ άλλων, χτυπήθηκε συγκρότημα διαμερισμάτων και έχουν τραυματισθεί οκτώ άνθρωποι, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Χαρκόβου.

Δείτε βίντεο αμέσως μετά την επίθεση στο Χάρκοβο: 

Κλιμάκωση της σύγκρουσης μετά την επίθεση στο Μπέλγκοροντ

Νωρίτερα, με δεκάδες πυραυλικές επιθέσεις και drones στη νοτιοδυτική Ρωσία «απάντησε» το Κίεβο στο ρωσικό σφυροκόπημα που πραγματοποίησε η Μόσχα από τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Τουλάχιστον «18 άνθρωποι σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους και δύο παιδιά», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων μέσω της πλατφόρμας Telegram, προσθέτοντας πως «111 άνθρωποι, μεταξύ των και παιδιά, τραυματίσθηκαν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments