EDITOR'S PICK

Ένα δώρο σε μέγεθος macaron υπόσχεται να αποκαλύψει την πιο αυθόρμητη εκδοχή των φίλων σου

Ένα δώρο σε μέγεθος macaron υπόσχεται να αποκαλύψει την πιο αυθόρμητη εκδοχή των φίλων σου

Πηγή Φωτογραφίας: instax.com

Πότε έχασαν το coolness, τον αυθορμητισμό, τη δημιουργικότητά τους για να δείχνουν τόσο συγκρατημένοι λίγο πριν ή μετά το «κατώφλι» των 30;

«Όλο τα ίδια και τα ίδια», σκέφτομαι κάθε φορά που scrollάρω μηχανικά στο Instagram feed μου, βλέποντας φίλους και γνωστούς σε προβλέψιμες λήψεις, πανομοιότυπες πόζες στις οποίες αλλάζει μόνο το φόντο, ενώ αναρωτιέμαι, τι απέγιναν τα συναρπαστικά, ατίθασα νιάτα, κολλητοί και πρώην συμμαθητές που είναι κρυμμένοι σε άλμπουμ και φακέλους με φωτογραφίες της παιδικής μου ηλικίας. Μήπως η… σύγκρουση με την ενήλικη ζωή, δηλαδή το γεγονός πως μεγαλώνουν, τους έκανε λίγο βαρετούς;

View this post on Instagram

A post shared by Instaxbypalm (@instaxbypalm)

Πότε έχασαν το coolness, τον αυθορμητισμό, τη δημιουργικότητά τους για να δείχνουν τόσο συγκρατημένοι λίγο πριν ή μετά το «κατώφλι» των 30; Και στην τελική, αυτές οι στημένες, σχεδόν προκάτ εικόνες από γενέθλια, συναυλίες, γάμους και ταξίδια, είναι όντως οι αναμνήσεις που θέλουν να χαζεύουν με νοσταλγία στα βαθιά τους γεράματα; Όχι, προσωπικά δεν θέλω ένα προφίλ ενήλικο και βαρετό, αλλά αναμνήσεις ζωντανές, εικόνες που κάνουν κάθε μικρό στιγμιότυπο της ζωής μου να μοιάζει παντοτινό και μεγάλο.

Πόσο εύκολο είναι, όμως, να πετύχεις μία λήψη που θα «ξεχειλίζει» ζωή, όταν τη στιγμή που σηκώνεις το smartphone σου για να τραβήξεις μία παρεΐστικη φωτογραφία, όλοι βιάζονται να ποζάρουν, να πάρουν θέση, νομίζοντας πως δείχνουν την καλύτερη δυνατή εκδοχή τους μπροστά από τον φακό; Κι όμως, υπάρχει τρόπος, κάνοντας δώρο στον εαυτό σου μία «κολλητή» στο μέγεθος και το παστέλ χρώμα ενός macaron. Διότι έχοντας πάντα και παντού μαζί σου την ψηφιακή κάμερα instax Pal της Fujifilm, θα απαθανατίζεις μικρές στιγμές που μοιάζουν μεγάλες, στιγμές που εσύ και οι φίλοι σου γίνεστε πάλι παιδιά.

Ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν το ατίθασο, φωτογενές νιάτο που κρύβεται μέσα μας Αλήθεια, τι είναι αυτό που κάνει τις φωτογραφίες των φίλων μας –και τις δικές μας κάποιες φορές- τόσο συνηθισμένες; Μάλλον, μας καθηλώνει η θέα του φακού, μας βάζει στη διαδικασία να σκεφτούμε πώς πρέπει να δείχνουμε, με αποτέλεσμα να είμαστε κάπως ίδιοι και στη χειρότερη… awkward. Τι θα γινόταν, όμως, αν δεν είχαμε το περιθώριο και τον χρόνο για δεύτερες σκέψεις; Τότε, θα είχαμε πολλά ανεκτίμητα ντοκουμέντα για το ποιοι είμαστε, ντοκουμέντα που αποδεικνύουν πως κάπου μέσα μας ζει ακόμη ένα ατίθασο και ακαταμάχητα φωτογενές νιάτο!

View this post on Instagram

A post shared by Est. 2020 (@instaxpalace)

Βέβαια, αυτή την αυθόρμητη, νεανική πλευρά μας, μπορεί να την αποκαλύψει μόνο η instax Pal, η οποία είναι τόσο μικρή, όσο ένα macaron που χωράει στην τσέπη μας. Πρόκειται για ένα gadget που γίνεται μία προέκταση του εαυτού μας, καθώς μας επιτρέπει να πατήσουμε το κουμπί του κλείστρου με ένα μόνο χέρι, προσφέροντάς μας μία άμεση φωτογραφική εμπειρία. Μάλιστα, χάρη στον συμπεριλαμβανόμενο, αποσπώμενο δακτύλιο πολλαπλών χρήσεων, ο οποίος χρησιμοποιείται και ως βάση για μία καλύτερη γωνία λήψης, η instax Pal γίνεται ακόμη πιο φιλική και εύχρηστη.

Σε κάθε περίπτωση, αφού τραβήξουμε τη φωτογραφία μας, μπορούμε να τη στείλουμε αυτόματα ως μία INSTAX ψηφιακή εικόνα στη δωρεάν εφαρμογή INSTAX Pal Smartphone App του smartphone μας. Επίσης μπορούμε να την κάνουμε και share στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αφού την εκτυπώσουμε στο film που θέλουμε, χρησιμοποιώντας έναν smartphone εκτυπωτή της σειράς instax Link (μία instax mini LiPlay™, μία instax mini Evo™ ή οποιαδήποτε Hybrid Instant κάμερα της Fujifilm). Η digital φίλη μας χωράει έως και 50 εικόνες, ενώ δέχεται επέκταση micro SD για να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Μία digital κολλητή που μας εμπνέει να δίνουμε αξία ακόμη και στην πιο μικρή στιγμή

Ένα πλεονέκτημα που κάνει την instax Pal το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για εμάς και τους φίλους μας, είναι το γεγονός πως μας μαθαίνει πώς να δίνουμε αξία ακόμη και στις πιο μικρές στιγμές, κάνοντάς τες μεγάλες και εντελώς instagrammable. Αυτό το επιτυγχάνει χάρη στη λειτουργία interval shooting, η οποία δημιουργεί μέχρι και 21 καρέ που μπορούν να αναδειχθούν με 18 διαφορετικά φίλτρα και να συνθέσουν ένα εντυπωσιακό INSTAX Animation που θα «ρίξει» τα social media και θα κερδίσει αναρίθμητα likes και «καρδούλες».

Κι όμως, παρότι μας προσφέρει τόσες δυνατότητες λήψης και δημιουργίας, η instax Pal είναι ένα πρακτικό και φιλικό στη χρήση του gadget, ακόμη και για εμάς που ίσως δεν το έχουμε τόσο πολύ με τη φωτογραφία. Για παράδειγμα, τις φορές που χορεύουμε ξέφρενα με τους φίλους μας στο αυτοσχέδιο dancefloor ενός σπιτικού πάρτι, με τη λειτουργία Remote shooting App μπορούμε να τραβήξουμε την τέλεια λήψη –ή και selfie-, ανεξάρτητα πόσο μακριά ή κοντά στεκόμαστε στον φακό. Έτσι και αλλιώς, χάρη στα wide lens που διαθέτει μας χωράει όλους. Ναι, όσο μεγάλη και αν είναι η παρέα, κανείς δεν μένει στην… απ’ έξω, δηλαδή εκτός λήψης.

Και επειδή η instax Pal δεν είναι απλώς μία ψηφιακή κάμερα αλλά μία digital φίλη με την οποία θα γίνουμε αχώριστοι, έχουμε τη δυνατότητα μέσω του INSTAX Pal™ Smartphone App, να ηχογραφήσουμε έως και πέντε σετ από εξατομικευμένες φράσεις ή και ήχους, όπως «πείτε cheese» ή «strike a pose», για να απολαμβάνουμε μία ακόμη πιο interactive και εξατομικευμένη εμπειρία shooting!

Αν θέλεις φέτος τα Χριστούγεννα, λοιπόν, να σου χαρίσεις ένα δώρο-επένδυση για το μέλλον σου, τότε η instax Pal της Fujifilm, η οποία διατίθεται σε πέντε σούπερ αποχρώσεις, είναι ακριβώς αυτό που ζητάς. Όχι μόνο διότι θα κάνει level up στις φωτογραφικές σου ικανότητες με τον πιο διασκεδαστικό και αυθόρμητο τρόπο, αλλά επειδή με ένα «κλικ» θα μετατρέπει κάθε μικρή στιγμή της ζωής σου σε μία παντοτινή, δυνατή ανάμνηση, η οποία θα ξεχειλίζει ζωντάνια, αυθορμητισμό και δημιουργικότητα, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments