Ελλάδα

Με λαμπρότητα έκανε ποδαρικό το 2024 στην Ελλάδα

Με λαμπρότητα έκανε ποδαρικό το 2024 στην Ελλάδα

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΘΗΝΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ 2021 ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ (EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες γιόρτασαν την αλλαγή του έτους με γιορτινή διάθεση και ιδιαίτερο κέφι.

Με λαμπρότητα έγινε δεκτό το νέο έτος 2024 στην Ελλάδα!

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες γιόρτασαν την αλλαγή του έτους με γιορτινή διάθεση και ιδιαίτερο κέφι.

Αναμφίβολα, το εορταστικό, πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα στην Αθήνα κατέλαβε μια ξεχωριστή θέση μεταξύ των εορταστικών εκδηλώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Αθηναίων υποδέχθηκε το 2024 με αισιοδοξία και χαρά. Η Πλατεία Συντάγματος μεταμορφώθηκε στο ιδανικότερο σκηνικό υποδοχής του νέου έτους, καθώς φιλοξένησε δύο ξεχωριστές συναυλίες με πρωταγωνιστές τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Μαρίνα Σάττι, και καλεσμένους όλους τους Αθηναίους και όλες τις Αθηναίες.

Στην πρωτοχρονιάτικη γιορτή της Πλατείας Συντάγματος που ξεκίνησε στις 22:00 με χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, οικοδεσπότες ήταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο του «Στούντιο 4» της δημόσιας τηλεόρασης υποδέχθηκε στη σκηνή τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα έδωσε το σύνθημα για την παραδοσιακή αντίστροφη μέτρηση της αλλαγής του χρόνου, όπου πυροτεχνήματα φώτισαν τον αττικό ουρανό καλωσορίζοντας με λάμψη το 2024.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρουσίασε μια μουσική παράσταση στηριγμένη στα πιο αγαπημένα τραγούδια του αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών, με τον ιδιαίτερο τρόπο που το κάνει στην επιτυχημένη τηλεοπτική εκπομπή «Μουσικό Κουτί», όπου μοιράζεται με τους εκλεκτούς καλεσμένους του πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών. Μαζί του στη σκηνή βρέθηκαν η Βίκυ Καρατζόγλου, μία από τις νεότερες αναγνωρίσιμες γνήσιες λαϊκές φωνές, ο Βύρων Τσουράπης, πιστός συνοδοιπόρος του Νίκου Πορτοκάλογλου στις ζωντανές εμφανίσεις του, αλλά και η δυναμική μπάντα «Ευγενείς Αλήτες» με τους Θανάση Τσακιράκη, Ηλία Λαμπρόπουλο, Αλέξανδρο Ζουγανέλη και Κατερίνα Λιάκη.

Το δικό της στίγμα έδωσε στη βραδιά και η δημοφιλής τραγουδίστρια και εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024, Μαρίνα Σάττι, με τους pop, mainstream και ethnic ρυθμούς της, παρουσιάζοντας ένα μουσικό σόου με τη σφραγίδα της μοναδικής αισθητικής της. Μέσα από ανατρεπτικές προσεγγίσεις και απρόσμενους πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, η μοναδική καλλιτέχνις που δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει θα μας ταξιδέψει με τη σπουδαία μπάντα της στο εθιστικό μουσικό της σύμπαν. Από τη «Μάντισσα» ως τη YENNA της κι από όλο το εύρος της παραδοσιακής μουσικής των Βαλκανίων ως την trap, η πάντα σύγχρονη Μαρίνα Σάττι θα μας ξεσηκώσει με ζουρνά, νταούλι, πολυφωνικές αλχημείες, γκάιντα, beats και αισθησιασμό μέχρι τις πρώτες ώρες του 2024!

Παράλληλα, από τις 23:00, και αυτήν την Πρωτοχρονιά η Βαρβάκειος Αγορά μετατράπηκε στο απόλυτο πρωτοχρονιάτικο dance floor. Ο Δήμος Αθηναίων και οι Street Outdoors προσκάλεσαν τους Αθηναίους και τις Αθηναίες στο μεγαλύτερο και πιο ιδιαίτερο ΝΥΕ party της πόλης, όπου καταξιωμένοι DJ και παραγωγοί ανέλαβαν τα decks και μοίρασαν upbeat μουσική για χορό ως το πρωί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments