Διεθνή

Σείεται η γη στην Ιαπωνία: Δεκάδες μετασεισμοί μετά τα 7,6 Ρίχτερ [vid]

Σείεται η γη στην Ιαπωνία: Δεκάδες μετασεισμοί μετά τα 7,6 Ρίχτερ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Ο νέος χρόνος βρήκε εκατομμύρια Ιάπωνες στους δρόμους μετά τα 7,6 Ρίχτερ που έπληξαν την κεντρική Ιαπωνία σήμερα, προκαλώντας την έκδοση προειδοποίησης για τσουνάμι και συστάσεων στους κατοίκους να εκκενώσουν τις παραθάλλασιες περιοχές.

Περισσότερες από 40 σεισμικές δονήσεις μεγέθους 3,5 βαθμών και άνω, έχουν γίνει αισθητές μετά τα 7,6 Ρίχτερ - Αναφορές για εγκλωβισμένους

Ο νέος χρόνος βρήκε εκατομμύρια Ιάπωνες στους δρόμους μετά τα 7,6 Ρίχτερ που έπληξαν την κεντρική Ιαπωνία σήμερα, προκαλώντας την έκδοση προειδοποίησης για τσουνάμι και συστάσεων στους κατοίκους να εκκενώσουν τις παραθάλλασιες περιοχές.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά οι ιαπωνικές αρχές υποβάθμισαν τον βαθμό προειδοποίησης για «μεγάλο τσουνάμι» για την περιοχή Νότο στη νομαρχία Ισικάουα.

Προειδοποιήσεις για ισχυρούς μετασεισμούς

Δεκάδες μετασεισμοί συνεχίζουν να τρομάζουν τους κατοίκους αφού περισσότερες από 40 σεισμικές δονήσεις μεγέθους 3,5 βαθμών και άνω, έχουν γίνει αισθητές μετά τα 7,6 Ρίχτερ.

Η μετεωρολογική υπηρεσία της Ιαπωνίας προειδοποίησε ότι οι ισχυροί μετασεισμοί ενδέχεται να συνεχιστούν τις επόμενες τρεις ημέρες έως μία εβδομάδα. Η υπηρεσία προέτρεψε τους ανθρώπους να είναι προσεκτικοί για πιθανές καταρρεύσεις κτιρίων και πιθανές κατολισθήσεις σε περιοχές όπου παρατηρήθηκε ισχυρή δόνηση.Αλλά και ο Yoshimasa Hayashi, γενικός γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου της Ιαπωνίας, σε συνέντευξη Τύπου, προειδοποίησε για τον κίνδυνο ισχυρών μετασεισμών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments