Πολιτική

Μητσοτάκης: Ευχές με οικογενειακή φωτογραφία [pic]

Μητσοτάκης: Ευχές με οικογενειακή φωτογραφία [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ευχές για καλή χρονιά ποστάροντας στον λογαριασμό του στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία μπροστά από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δένδρο.

«Καλή Χρονιά! Υγεία και δύναμη σε όλες και σε όλους!» ανέφερε το μήνυμα του πρωθυπουργού στη φωτογραφία όπου είναι ο ίδιος με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ευχές για καλή χρονιά ποστάροντας στον λογαριασμό του στο Instagram μια οικογενειακή φωτογραφία μπροστά από το στολισμένο χριστουγεννιάτικο δένδρο.

«Καλή Χρονιά! Υγεία και δύναμη σε όλες και σε όλους!» ανέφερε το μήνυμα του πρωθυπουργού στη φωτογραφία όπου είναι ο ίδιος με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Κυρ. Μητσοτάκης: Ο εκσυγχρονισμός της χώρας στρατηγικός στόχος για το 2024

Τους στόχους της κυβέρνησης για το 2024 έθεσε στο μήνυμα του προς τους πολίτες ενόψει της Πρωτοχρονιάς ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας έμφαση στη μάχη απέναντι στην ακρίβεια αλλά και στον εκσυγχρονισμό της χώρας.

Στο μήνυμά του, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα υποδέχεται το 2024, έχοντας κατακτήσει την επενδυτική βαθμίδα και «ευρισκόμενη στις πρώτες θέσεις της ανάπτυξης, με την ανεργία να μειώνεται και το εισόδημα των πολιτών να στηρίζεται και να οχυρώνεται απέναντι στην εισαγόμενη ακρίβεια».

Αναφερόμενος, ειδικότερα, στην ακρίβεια, ο Κυρ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως η αντιμετώπισή της συνιστά πρώτη και πιο άμεση επιδίωξη της κυβέρνησης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Η πολιτεία, όμως, είναι και θα είναι στο πλευρό [των νοικοκυριών]. Μόνο μέσα στον Δεκέμβριο πάνω από 700 εκατομμύρια ευρώ έγιναν στοχευμένες ενισχύσεις. Υπάρχουν, πλέον, μόνιμες μειώσεις τιμών. Και, ταυτόχρονα, οι έλεγχοι και τα υψηλά πρόστιμα πολεμούν την αισχροκέρδεια. Γιατί μία συλλογική δυσκολία δεν μπορεί να γίνεται ευκαιρία για ασύδοτη κερδοσκοπία».

Εξάλλου, στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός έκανε ειδική μνεία στην ανάγκη για τον πολυδιάστατο εκσυγχρονισμό του κράτους, χαρακτηρίζοντάς την ως «στρατηγικό σκοπό» για την κυβέρνηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments