Lifestyle

Βανδή-Μπισμπίκης: Στο Λονδίνο μαζί με τα παιδιά τους για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους

Βανδή-Μπισμπίκης: Στο Λονδίνο μαζί με τα παιδιά τους για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους

Πηγή Φωτογραφίας: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης: Οι κοινές φωτογραφίες που δημοσίευσαν ανήμερα του Πάσχα/ INSTAGRAM/ @desp1navandi

Σήμερα το πρωί αναχώρησαν για Λονδίνο Βανδή δύο αγόρια και Μπισμπίκης.

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Αθήνα, πέρασαν η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, καθώς η τραγουδίστρια είχε εμφανίσεις μέσα στις γιορτές, στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Ο ηθοποιός φυσικά δεν έλειψε από εμφάνιση της αγαπημένης του, καθώς από τότε που το ζευγάρι είναι μαζί, εκείνος βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε της βήμα, όπως φυσικά και εκείνη.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi)

Εκτός από τον Βασίλη Μπισμπίκη, πρωτοχρονιά με τη Δέσποινα Βανδή έκανε και η Μελίνα Νικολαΐδη, η κόρης της, η οποία πήγε στον Βοτανικό, για να περάσουν μαζί αυτήν την ιδιαίτερη μέρα.

Μετά το απαιτητικό πρόγραμμα των εορτών, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία απόδραση για να ξεκουραστεί και επέλεξε το Λονδίνο, όπου ταξίδεψε για εκεί, το πρωί της Τρίτης 2/1.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, τους συνάντησε στο αεροδρόμιο, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν είχε διάθεση για δηλώσεις.

Πρωτοχρονιά μαζί με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη, φαίνεται ότι έκανε η Μελίνα Νικολαΐδη.

Η 19χρονη Μελίνα, εντυπωσίασε με το εκθαμβωτικό και άκρως σέξι φόρεμά της, το οποίο είχε βαθύ ντεκολτέ και καθόλου… μάκρος, ενώ η μητέρα της πόζαρε δίπλα της, όλο περηφάνια για την κόρη της.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια, μετά την αλλαγή του χρόνου, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram με τη Μελίνα κι έγραψε:«Καλή χρονια παιδιά!!! Υγεία αγάπη και αρμονία!!!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments