Lifestyle

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: “Ευτυχώς γλύτωσα και δεν υπήρξα ποτέ hot άντρας”

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: “Ευτυχώς γλύτωσα και δεν υπήρξα ποτέ hot άντρας”

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/FthisGR

«Και όποιος κουνήσει εύκολα το δάχτυλο στον άλλον ότι την ψώνισε είναι έξω από τον χορό. Δεν είναι απλό να γυρίσουν όλοι να σε κοιτάξουν ταυτόχρονα» σημειώνει ο ηθοποιός

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος , για δεύτερη χρονιά, πρωταγωνιστεί στον «Μισάνθρωπο» στο θέατρο Εμπορικόν, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα.

Ο ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αυγή», μίλησε μεταξύ άλλων και για την τηλεόραση και κατά πόσο η επιτυχία τον έκανε να καβαλήσει το καλάμι.

«Κόκκινος Κύκλος» και «Singles». Τι θυμάσαι από εκείνη την εποχή; Τι έχει αλλάξει; Στον «Κόκκινο Κύκλο» είμαι 20 χρόνων. Στους «Singles» λίγο πριν γίνω μπαμπάς, στα 24. Η τηλεόραση έχει προϊόντα που έχουν ωριμάσει και προϊόντα που γίνονται με φτηνό τρόπο. Και τότε υπήρχαν τα αντίστοιχα προϊόντα. Δεν είχες εύκολα κινηματογραφιστές που κάνουν τηλεόραση με τον τρόπο που κάνει ο Κεκάτος σήμερα. Βλέπεις το «MilkyWay» και νιώθεις μια περηφάνια. Δεν είχαμε. Ο Χριστόφορος ήταν αυτός που έκανε τηλεόραση με άλλους όρους. Φρόντιζε πολύ τα πράγματα και τότε και τώρα. Και γύρω του υπήρχαν κλασικοί σκηνοθέτες που έκαναν ωραίες δουλειές, απλά ήθελα να αναφερθώ σε δύο νέους ανθρώπους.

View this post on Instagram

A post shared by Melon Media (@melonmedia.gr)

Μετά την κρίση του 2010, πέρασε η τηλεόραση μια κατρακύλα. Τα τελευταία χρόνια, μέσα στον κορωνοϊό ξεκίνησε κάπως να ανθίζει λίγο, όπου εκεί έγιναν τα πράγματα εξευτελιστικά, γρήγορα και πρόχειρα. Έχουν μείνει κάποια κατάλοιπα αυτής της ταχύτητας, αλλά νομίζω ότι συνέρχεται η τηλεόραση. Η σημερινή τηλεόραση μοιάζει περισσότερο με την τηλεόραση του 2005 και όχι με του 2010.

Χρησιμοποιείς συχνά τη λέξη προϊόν για τη δουλειά σου. Με προσγειώνει και είναι επιλογή. Κάθε πράγμα είναι ένα προϊόν. Παράγεται και είναι και στη διαδικασία της πώλησης. Έξω υπάρχει ένα ταμείο και για να υπάρχει μια παράσταση μέσα, πρέπει το ταμείο αυτό να γεμίσει με χρήματα, αλλιώς δεν θα υπάρξει. Ακόμα και αν επιθυμείς μια άλλη πραγματικότητα, οφείλεις να γνωρίζεις σε ποια πραγματικότητα βρίσκεσαι, γιατί αλλιώς ούτε να την αλλάξεις μπορείς, ούτε να επιθυμήσεις κάτι άλλο. Ονειροβατείς και ψευδαισθάνεσαι, ενώ θα ήταν ωραίο να ονειρεύεσαι.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Το όνειρό μου ήταν να γίνω σεφ»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, ήταν το βράδυ της Δευτέρας (20/11) ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με τον παρουσιαστή και μεταξύ άλλων αποκάλυψε, πως το όνειρό του ήταν να γίνει σεφ.

«Πολύ το ήθελα, ήτανε όνειρό μου. Μαγειρεύω, όταν έχω χρόνο. Δεν θυμάμαι από ποιον επηρεάστηκα, σίγουρα είχε να κάνει με την απόκρουση που ένιωθα για το σχολείο και για οτιδήποτε σχετιζότανε με αυτά.

Οπότε ήταν μονόδρομος να βρω κάτι που δεν θα σχετιζόταν με αυτά τα πράγματα. Πάντα τα χέρια και η δημιουργία με έλκυε, οπότε ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο και η φαντασία και η δημιουργικότητα και η χειροτεχνία υπήρχε και η απόσταση από τα πανεπιστήμια υπήρχε, όλα αυτά τα συνόψιζε πολύ καλά το να γίνω σεφ», είπε ο ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments