Κόσμος

Ιράν: Εκρήξεις στο μνημείο του Σολεϊμανί – Τουλάχιστον 20 νεκροί [vid]

Ιράν: Εκρήξεις στο μνημείο του Σολεϊμανί – Τουλάχιστον 20 νεκροί [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot, Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε εκρήξεις που σημειώθηκαν νωρίτερα στο Κερμάν του Ιράν. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim ανέφερε ότι μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων έχει φτάσει στο σημείο του συμβάντος

Τουλάχιστον 20 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε εκρήξεις που σημειώθηκαν νωρίτερα στο Κερμάν του Ιράν. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη

Σύμφωνα με το alarabiya οι εκρήξεις σημειώθηκε κοντά σε ένα νεκροταφείο όπου είναι θαμμένος ο Κασέμ Σολεϊμανί.

Η υπηρεσία ειδήσεων Al Mayadeen δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για πιθανότητα να προκλήθηκαν εκρήξεις από φιάλες αερίου, αλλά οι επίσημες πηγές δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο».

Το πρακτορείο ειδήσεων Tasnim ανέφερε ότι μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων έχει φτάσει στο σημείο του συμβάντος.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στην περιοχή για μια τελετή εορτασμού για την 4η επέτειο θανάτου του Σουλεϊμανί.

Ο Σουλεϊμανί, ο οποίος για περισσότερες από δύο δεκαετίες ηγήθηκε της Δύναμης Κουντς, του ξένου τμήματος επιχειρήσεων του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC), σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ στο Ιράκ τον Ιανουάριο του 2020.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.