Lifestyle

Έφη Μουρίκη: «Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε!»

Έφη Μουρίκη: «Θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε!»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Studio4_ert

Πέταξε την βόμβα και είπε την αλήθεια

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έδωσε συνέντευξη μαζί με την Έφη Μουρίκη και αναφέρθηκαν στον γάμο τους.

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, η Έφη Μουρίκη δήλωσε χιουμοριστικά: «Είπαμε στις εκπομπές που πάμε και μας ρωτούν σχετικά να λέμε “σήμερα θέλουμε να σας πούμε ότι χωρίσαμε”».

Στη συνέχεια, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ανέφερε: «Δεν ξέρω αν είναι απλό ή σύνθετο, αλλά όταν βρίσκει ο Φίλιππος τον Ναθαναήλ, τον βρίσκει. Από την άλλη μεριά, μέσα στα τόσα χρόνια υπάρχουν τριβές, φθορές, αρκεί να αντιληφθούν οι άνθρωποι πως όλα είναι προς συζήτηση και προς επεξεργασία. Διάλογος δηλαδή. Κι εγώ μέσα μου πρέπει να σκεφτώ πράγματα για να συνειδητοποιήσω τι είναι βαρετό για τη Έφη».

View this post on Instagram

A post shared by Nancy ~ Thanasis (@studio4_ert)

Πρόσθεσε επίσης: «Μετά από τόσα χρόνια, βλέπω την Έφη που γνώρισα. Δεν θέλουμε να γίνει συνήθεια αυτή η σχέση γιατί όπως λέει ο Σαίξπηρ, η συνήθεια σκοτώνει το συναίσθημα».

Τέλος, η Έφη Μουρίκη δήλωσε από τη μεριά της: «Πολλές απογοητεύσεις μπορείς να ζήσεις στη ζωή σου, το θέμα είναι το πώς τις αντιμετωπίζεις και το σθένος που έχεις. Είναι πιο εύκολο να γκρεμίζεις, παρά να χτίζεις. Πάντα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια».

Έφη Μουρίκη – Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί και δεν έγινε»

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκαν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η σύζυγός του, Έφη Μουρίκη, στο επεισόδιο που προβλήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 24 Νοεμβρίου.

Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί, που είναι 35 χρόνια μαζί, μίλησαν για τη σχέση τους αλλά και για την πορεία τους στην υποκριτική.

Ερωτώμενος για τον ανταγωνισμό, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης επεσήμανε πως «δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Είμαι παρορμητικός και η Έφη κάνει πολλή σκέψη».

«Βεβαίως κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί, πέρασαν κάποια χρόνια και δεν έγινε. Από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω, γιατί η ζωή προχωράει και υπάρχουν τόσα ωραία πράγματα στη ζωή μας οπότε τα ακολουθήσαμε», τόνισε η Έφη Μουρίκη στην ερώτηση περί παιδιών, που δέχθηκαν από τον οικοδεσπότη της εκπομπής, με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη να σχολιάζει με χαμόγελο πως «κάθε έξι μήνες γεννάμε ένα καινούργιο παιδί».

«Και αγαπάμε τα παιδιά ακόμα περισσότερο. Παιδιά των συγγενών μας και παιδιά που είναι γύρω μας» υπογράμμισε η δημοφιλής ηθοποιός. Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «The 2night Show» ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε εξηγήσει λεπτομερώς τους λόγους που δεν έγιναν γονείς. Συγκεκριμένα είχε πει: «Δεν ήθελα και τώρα δεν θέλω. Ανακάλυψα ότι είμαι αρκετά εγωιστής και αυτό είναι άσχημο για το παιδί. Κάνω πράγματα μέσα στην ημέρα μου, μέσα στην καθημερινότητα μου, που δεν χωράει ένα παιδί για να τα κάνω. Δηλαδή η μελέτη μου μπορεί να κρατήσει 5 ώρες την ημέρα, αλλά εκεί δεν μπορεί κανείς ούτε να πλύνει μια κατσαρόλα. Θέλω ησυχία. Αυτό είναι δύσκολο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments