Διεθνή

Φρουροί της Επανάστασης για το μακελειό στο Κερμάν: «Θα καούν οι σατανικές φιλοδοξίες των εχθρών μας»

Φρουροί της Επανάστασης για το μακελειό στο Κερμάν: «Θα καούν οι σατανικές φιλοδοξίες των εχθρών μας»

Πηγή Φωτογραφίας: Members of a special IRGC force attend a rally marking the annual Quds Day, or Jerusalem Day, on the last Friday of the holy month of Ramadan in Tehran, Iran April 29, 2022. Majid Asgaripour/WANA (West Asia News Agency) via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY.

«Οι εχθροί θα αποτύχουν να αντισταθμίσουν τις ήττες που τους προκάλεσε ο Σουλεϊμανί»

Σε ανακοίνωσή τους την Πέμπτη, οι Φρουροί της Επανάστασης εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην ηγεσία και το έθνος του Ιράν για το θάνατο τουλάχιστον 84 ατόμων σε δύο εκρήξεις κοντά στον τάφο του στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί στο Κερμάν.

«Οι δειλοί εχθροί πρέπει να γνωρίζουν ότι η φλόγα που άναψε ο Μάρτυς Σουλεϊμανί στις καρδιές και τις ψυχές των Ιρανών και των άλλων θαυμαστών του…. δεν θα σβήσει και θα κάψει τις σατανικές φιλοδοξίες των εχθρών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Οι Φρουροί της Επανάστασης αναφέρουν ότι το τρομοκρατικό επεισόδιο στο Κερμάν «έδειξε ότι ο Μάρτυρας Σουλεϊμανί παραμένει πιο ζωντανός και ισχυρός από ποτέ για τους εχθρούς».

Οι εχθροί θα αποτύχουν να αντισταθμίσουν τις ήττες που τους προκάλεσε ο «πρωταθλητής της αντίστασης» μέσω τρομοκρατικών ενεργειών, προσθέτουν. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments