Lifestyle

Βανδή – Μπισμπίκης: Έφαγαν στο ακριβότερο εστιατόριο του κόσμου [vid]

Βανδή – Μπισμπίκης: Έφαγαν στο ακριβότερο εστιατόριο του κόσμου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@desp1navandi

Όλα χρυσά θα πάθετε σοκ - Οι κοινές φωτογραφίες

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή να είχε ένα πιεσμένο πρόγραμμα λόγω των καθημερινών εμφανίσεων της στο νυχτερινό κέντρο, ωστόσο δεν παρέλειψε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να κάνει ένα σύντομο ταξίδι στο Λονδίνο μαζί με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vandicted – Despina Vandi Club (@vandicted)

Η ανάρτηση του Μπισμπίκη

Ο ηθοποιός το βράδυ της Τετάρτης 3/1 ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο με τη Δέσποινα Βανδή, όπου διασκέδασαν σε γνωστό restaurant-bar.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες, ο Βασίλης Μπισμπίκης δημοσίευσε και ένα τρυφερό στιγμιότυπο, στο οποίο τον βλέπουμε να κρατάει το χέρι της αγαπημένης του. Ο ίδιος δεν σταματάει να δείχνει τον έρωτά του για την τραγουδίστρια και πλέον δεν διστάζει να το μοιραστεί και δημόσια.

Ο Μπισμπίκης αποθέωσε τη Βανδή στα social media: «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά»

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφόρησε ολοκαίνουριο τραγούδι και ο Βασίλης Μπισμπίκης την αποθέωσε δημόσια.

Αναρτώντας μία φωτογραφία της από το νέο της single, ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής του «Σασμού» έγραψε: «Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά», όπως είναι ο τίτλος της επιτυχίας που κυκλοφόρησε από την Panik Records.

Η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια, με τους δύο τους να εκδηλώνουν δημόσια τον ερωτά τους, και να απολαμβάνουν παρέα τον ελεύθερό τους χρόνο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν έχει κρύψει τον θαυμασμό του για τη σύντροφό του. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βρεθεί δίπλα της στα επαγγελματικά της βήματα, ενώ πρόσφατα ταξίδεψε στην Αμερική όπου η Δέσποινα Βανδή πραγματοποίησε εμφανίσεις.

«Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά» Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως η συνεργασία της Δέσποινας Βανδή και του Γιώργου Σαμπάνη θα συνεχιστεί, καθώς από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου ξεκινούν μαζί εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments