Πολιτική

Άδωνις: Ο Κασσελάκης δεν κατανοεί τα ελληνικά [vid]

Άδωνις: Ο Κασσελάκης δεν κατανοεί τα ελληνικά [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Την αδυναμία κατανόησης της ελληνικής γλώσσας από τον Στέφανο Κασσελάκη επισήμανε, σε σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν αντιλαμβάνεται την ελληνική γλώσσα όπως οι υπόλοιποι Έλληνες

Την αδυναμία κατανόησης της ελληνικής γλώσσας από τον Στέφανο Κασσελάκη επισήμανε, σε σημερινή τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, ερωτηθείς σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να δεξιωθεί όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στη βίλα του στις Σπέτσες, ο νέος υπουργός Υγείας απάντησε πως χαίρεται «πάρα πολύ που ο κ. Κασσελάκης έχει ένα τόσο μεγάλο σπίτι στις Σπέτσες, όπου μπορεί να δεξιωθεί τόσους πολλούς ανθρώπους. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μειώθηκαν, αλλά δεν παύει να είναι πολλοί για μια τέτοια δεξίωση σε ένα σπίτι. Θα ήθελα πάρα πολύ να έχω ένα τόσο μεγάλο σπίτι στις Σπέτσες».

«Ως προς την ουσία», συνέχισε ο Ά. Γεωργιάδης, «καλή ιδέα μου φαίνεται να δεχθεί ο κ. Κασσελάκης στη βίλα του όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης. Η δήλωσή του για το κάρο και το άλογο δείχνει παντελή άγνοια των ελληνικών. Ο άνθρωπος έχει αδυναμία κατανόησης της ελληνικής γλώσσας. Αυτό είναι πρόβλημα για πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για κάποιον που θέλει να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. Δεν αντιλαμβάνεται την ελληνική γλώσσα όπως την αντιλαμβανόμαστε οι υπόλοιποι. Φαίνεται πως του έπεσε όλο αυτό που έγινε. Ο κ. Κασσελάκης πήρε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πήρε στις αποσκευές του για τα Hamptons.

Αναφερόμενος, ακόμα, στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως «ο πρωθυπουργός έχει δεσμευτεί ότι θα φέρει τη νομοθετική πρωτοβουλία εντός της τετραετίας. Η κυβέρνηση δεν είπε ποτέ πως θα φέρει τη νομοθετική ρύθμιση τον ένα ή τον άλλο μήνα. Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει πως η νομοθετική ρύθμιση θα έρθει μέσα στη διάρκεια της τετραετίας».

«Αξιωματικά, δεν είμαι αντίθετος στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών. Είναι ένα ζήτημα ανθρώπινων δικαιωμάτων. Θα περιμένω να δω το νομοσχέδιο και θα τοποθετηθώ. Ο πρωθυπουργός θέλει να φέρει τη ρύθμιση, έχοντας προηγουμένως ενημερώσει επαρκώς την κοινή γνώμη. Η ίδια η κοινωνία πρέπει να κάνει μια εσωτερική διαβούλευση και εσωτερικό διάλογο», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments