Πολιτική

Επίσημα το Σάββατο στα Χανιά η συνάντηση Μητσοτάκη – Μπλίνκεν

Επίσημα το Σάββατο στα Χανιά η συνάντηση Μητσοτάκη – Μπλίνκεν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Άντονι Μπλίνκεν στο σπίτι του στα Χανιά το Σάββατο, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, θα ακολουθήσει συνάντηση εργασίας στην οποία θα συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης

Τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Άντονι Μπλίνκεν στο σπίτι του στα Χανιά το Σάββατο, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ερχόμενος από την Άγκυρα, όπου θα συναντηθεί με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Χακάν Φιντάν, ο κ. Μπλίνκεν θα κάνει στάση στη Σούδα το απόγευμα του Σαββάτου και από εκεί θα κατευθυνθεί στην οικία της οικογένειας Μητσοτάκη στο Ακρωτήρι Χανίων, όπου θα έχει ιδιωτική συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Θα ακολουθήσει συνάντηση εργασίας στην οποία θα συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης.

Η ενημέρωση αναφέρει:

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει το απόγευμα του Σαββάτου κατ’ ιδίαν συνάντηση στην οικία του στα Χανιά με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Antony Blinken.

Θα ακολουθήσει συνάντηση εργασίας, στην οποία θα συμμετάσχουν ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, η υφυπουργός Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του Πρωθυπουργού, πρέσβης Άννα Μαρία Μπούρα και η ειδική σύμβουλος Διεθνούς Πολιτικής και Δημόσιας Διπλωματίας του Πρωθυπουργού Αριστοτελία Πελώνη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments