Lifestyle

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Έχω κενά μνήμης από τη ζωή μου εξαιτίας του αλκοολισμού»

Γιάννης Γιοκαρίνης: «Έχω κενά μνήμης από τη ζωή μου εξαιτίας του αλκοολισμού»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Γιάννης Γιοκαρίνης

«Μου έλεγαν ότι είχα πρόβλημα...»

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα», και μεταξύ άλλων ζήτησε μια «τεράστια συγνώμη» σε εκείνους που στεναχώρησε, μίλησε για τα κενά μνήμης λόγω του αλκοολισμού και τα «αναρχικά» τραγούδια του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για τα απωθημένα του, αλλά και για την περίοδο εξάρτησής του από το αλκοόλ.

«Προσπαθώ να αγαπώ τον εαυτό μου και όλους τους ανθρώπους. Την περίοδο που ήμουν εξαρτημένος με το αλκοόλ δεν αγαπούσα τον εαυτό μου.

Μου έλεγαν ότι είχα πρόβλημα με τον αλκοολισμό και δεν το καταλάβαινα.

Κάνω κέφι και περνάω πολύ καλύτερα χωρίς το αλκοόλ. Έχω κενά μνήμης από τη ζωή μου, δεν θυμάμαι πράγματα εξαιτίας του αλκοολισμού», είπε μεταξύ άλλων.

Η αποκάλυψη σχετικά με τα τραγούδια του Αναφορικά με τα τραγούδια του, ο Γιάννης Γιοκαρίνης αποκάλυψε πως, οι εταιρείες δεν δέχονταν τα τραγούδια του, τα θεωρούσαν αναρχικά. «Κάποια στιγμή θα “ξεγυμνωθεί” το θέμα της πολίτικης ορθότητας. Η αλήθεια μιλάει πάντα, όσο κι αν αργήσει, έχουμε βαρεθεί τα παραμύθια.

Μόλις έπαιζα Σοπέν στο πιάνο, γινόμουν ο κύριος Γιοκαρίνης. Πήγαινα ως “χιπάκι” με τα τσόκαρα να δώσω εξετάσεις στο υπουργείο κι έκαναν μορφασμούς. Δε ήθελα τα διπλώματα λόγω της υποκρισίας στην αντιμετώπιση», προσέθεσε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Τέλος, για τη σχέση του με τη σύζυγό του, ανέφερε πως, «πριν 19 χρόνια ‘μπλέξαμε’ με τη γυναίκα μου γιατί γουστάραμε και αγαπηθήκαμε. Η γυναίκα μου έγινε ηχολήπτης και στιχουργός για χάρη “μας”».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments