Αθλητισμός

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Η ΑΕΚ μεγάλη θριαμβεύτρια στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός ΑΕΚ: Η ΑΕΚ μεγάλη θριαμβεύτρια στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Πηγή Φωτογραφίας: [366290] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Με τον Λιβάι Γκαρσία να σκοράρει για 5ο σερί ματς

Με τον Λιβάι Γκαρσία να σκοράρει για 5ο σερί ματς και με τον Τσούμπερ να βρίσκει επίσης δίχτυα η ΑΕΚ πέρασε με 2-1 από το Καραϊσκάκη στο μεγάλο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και είναι -μαζί με τον ΠΑΟΚ- στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό από την άλλη να βρίσκεται στο -8 και να βγαίνει, σιγά-σιγά, από τη μάχη του τίτλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κι ουσιαστικά δεν απείλησε στο πρώτο ημίχρονο. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η φάση του 44ου λεπτού, όπου βρήκε «καθαρή» ευκαιρία και το εκμεταλλεύτηκαν, μπαίνοντας ξανά στο ματς. Ο Φορτούνης είδε την κίνηση του Μασούρα, ο οποίος πλάσαρε τον Τσάνκοβιτς, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια, για το 1-2.

  • Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ορτέγκα (83′ Ρίτσαρντς), Έσε, Καμαρά (83′ Αλεξανδρόπουλος), Φορτούνης, Ποντένσε (83′ Μαρτίνς), Μασούρας, Ναβάρο.
  • ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλεν ς(90+1′ Μήτογλου), Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς (90+1′ Φερνάντες), Τσούμπερ (90+1′ Πόνσε), Γκαρσία (77′ Γιόνσον).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments