Πολιτική

Άδωνις: Οργανωμένα ανοίγουν τα σχολεία από αύριο [vid]

Άδωνις: Οργανωμένα ανοίγουν τα σχολεία από αύριο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ΣΚΑΙ,Στην αυριανή επαναλειτουργία των σχολείων εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων Covid αναφέρθηκε, σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Είμαστε μια πολύ σφιχτή ομάδα με την κ. Αγαπηδάκη και τον κ. Βαρτζόπουλο

Στην αυριανή επαναλειτουργία των σχολείων εν μέσω αύξησης των κρουσμάτων Covid αναφέρθηκε, σε τηλεοπτική συνέντευξή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαστε μια πολύ σφιχτή και καλή ομάδα με την κ. Αγαπηδάκη και τον κ. Βαρτζόπουλο. Είμαστε αποφασισμένοι να προωθήσουμε κομβικές μεταρρυθμίσεις στο χώρο της υγείας», τόνισε εισαγωγικά ο Άδωνις.

Αναφερόμενος ειδικότερα στο ζήτημα της επαναλειτουργίας των σχολείων από αύριο, ο νέος υπουργός Υγείας επισήμανε πως «ο ΕΟΔΥ έχει εκδώσει από την Πέμπτη τις οδηγίες βάσει των οποίων πρέπει να επιστρέψουν αύριο τα παιδιά στο σχολεία, θα γίνει οργανωμένα η επιστροφή».

«Δεν υπάρχει κανένας φόβος και πανικός, υπάρχει μία πίεση στα νοσοκομεία, αλλά όχι τεράστια πίεση, υπάρχει περισσότερη αύξηση στις εισαγωγές λόγω των ταυτόχρονων επιδημιών», ξεκαθάρισε ο υπουργός και πρόσθεσε «πως είναι όλα υπό έλεγχο, πάντως δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία».

«Η κορύφωση θα γίνει σε δύο έως τρεις εβδομάδες από σήμερα, από Φεβρουάριο αποκλιμακώνεται», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments