Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay,Πρόκειται για τις «Σέρρες» και το «Σώσε με», αμφότερες παραγωγές του ΑΝΤ1+, που θα κάνουν ντεμπούτο στο Netflix στις 15 Ιανουαρίου.
Pagenews.gr / EDITOR'S PICK / Netflix: Άλλες δύο ελληνικές σειρές μπαίνουν στην πλατφόρμα αυτό τον μήνα
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Μετά το «Maesto» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που έκανε την αρχή, άλλες δύο ελληνικές σειρές μπαίνουν στο Netflix αυτό τον μήνα.
Πρόκειται για τις «Σέρρες» και το «Σώσε με», αμφότερες παραγωγές του ΑΝΤ1+, που θα κάνουν ντεμπούτο στο Netflix στις 15 Ιανουαρίου.
«Οι Σέρρες συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Netflix! Από τις 15 Ιανουαρίου», έγραψε στο Instagram ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος σε επόμενο story επεσήμανε ότι και το «Σώσε με» μπαίνει στην πλατφόρμα. Ο Γιώργος Καπουτζίδης υπογράφει το σενάριο της σειράς «Σέρρες» και ο Σταμάτης Πατρώνης τη σκηνοθεσία.
«Το “Σώσε με” σύντομα στο Netflix… μεγάλη χαρά», έγραψε σε ανάρτησή του ο Μιχάλης Συριόπουλος, που παίζει στην εν λόγω σειρά. Ο Πιέρρος Ανδρακάκος τη σκηνοθέτησε, ενώ υπογράφει και το σενάριο, μαζί με τους Δημήτρη Σίμο και Βαγγέλη Νάση.
Στις 17 Μαρτίου 2023 το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έκανε πρεμιέρα στο Netflix και έγινε η πρώτη ελληνική σειρά που προβλήθηκε στην πλατφόρμα. Τον Δεκέμβριο, το «Maestro» βρέθηκε στην 403η θέση ανάμεσα σε 18.214 τίτλους παγκοσμίως, με 41.100.000 ώρες παρακολούθησης.
Ποιες είναι οι δύο ελληνικές σειρές που μπαίνουν στο Netflix
Στις «Σέρρες», «ο Οδυσσέας ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του», αναφέρει το ΑΝΤ1+ για την υπόθεση.
«Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά».
Στο «Σώσε με», μια μοναχική καλλιτέχνις ξυλογλυπτικής, η Νικόλ Πομάνου (Δανάη Σκιάδη), επιστρέφει στο χωριό της στην Κομοτηνή, για να συναντήσει την οικογένειά της στο μνημόσυνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα της άφιξής της, η μικρότερη αδελφή της, η Άλκηστη, εξαφανίζεται.
Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη (Έλενα Μαυρίδου) φτάνει στην Κομοτηνή για να αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Το πτώμα της ανακαλύπτεται στο Εθνικό Πάρκο Θράκης. Από το θύμα έχουν αφαιρεθεί τα μάτια. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία.
Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.
Σάλμα Χάγιεκ: «Γιαγιά» στα 59 – Η τρυφερή φωτογραφία με το νεογέννητο μωρό
Ο μεγαλύτερος γιος του Φρανσουά-Ανρί Πινό απέκτησε το πρώτο του παιδί και η οικογένεια κράτησε τη γέννηση μυστική για έναν μήνα – Η εικόνα της Σάλμα Χάγιεκ με το μωρό στην αγκαλιά και η αποκάλυψη που «πρόδωσε» έναν πιθανό κρυφό γάμο.
Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Νέα δικαστική νίκη στη «μάχη» των 164 εκατ. δολαρίων
Σχεδόν μία δεκαετία μετά τον χωρισμό τους, ο πόλεμος για το Château Miraval συνεχίζεται – Η Τζολί κατάφερε να μπλοκάρει 22 προσωπικά έγγραφα που ζητούσε η πλευρά του Πιτ, ενώ η τεράστια δικαστική διαμάχη εκτείνεται πλέον σε τρεις χώρες.
Κάρα Ντελεβίν: Topless στον διάδρομο γυμναστικής – Το βίντεο που προκάλεσε αίσθηση
Η 34χρονη Κάρα Ντελεβίν επέλεξε μια ιδιαίτερα τολμηρή εμφάνιση για το teaser του νέου της τραγουδιού «Crazy, Baby» – Η στροφή στη μουσική, η φωτογράφιση για το Playboy και όσα λέει για τη σχέση της με το σώμα και τη σεξουαλικότητά της.
Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Αρραβωνιάστηκε στην παραλία – Η εντυπωσιακή πρόταση γάμου
Το διάσημο supermodel είπε το μεγάλο «ναι» στον Μπακ Πάλμερ, με φόντο τη θάλασσα – Οι τρυφερές φωτογραφίες, το μονόπετρο και η νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή
Μπραντ Πιτ: Ο απρόσμενος λόγος που δεν βλέπει πορνό – Η ατάκα που έγινε viral
Ο 62χρονος σταρ αποκάλυψε με χιούμορ τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στις ερωτικές ταινίες, ενώ μίλησε ανοιχτά και για τη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου του από την Αντζελίνα Τζολί.
10 πασίγνωστοι άνδρες που είχαν σχέσεις με ανήλικες – Οι ηλικίες που σήμερα προκαλούν σοκ
Brad Pitt, Jerry Seinfeld, Paul Walker, Prince και άλλα μεγάλα ονόματα της showbiz είχαν σχέσεις με πολύ νεότερες γυναίκες, ορισμένες από τις οποίες ήταν ακόμη έφηβες – Ιστορίες που τότε προβάλλονταν δημόσια, αλλά σήμερα επανεξετάζονται μέσα από εντελώς διαφορετικό πρίσμα.
Δεκαπενταύγουστος: Τα γλυκά που κλέβουν την παράσταση στο γιορτινό τραπέζι – 32 λαχταριστές ιδέες
Από δροσερά γλυκά ψυγείου και παγωτά μέχρι παραδοσιακές πίτες, σιροπιαστά και δημιουργίες με τα φρούτα του Αυγούστου – Ιδέες για το κέρασμα της μεγάλης γιορτής του καλοκαιριού.
Μίλτος Τεντόγλου: Ο «βασιλιάς» της Ευρώπης ξαναχτύπησε – Το άλμα των 8,44 μ. που του χάρισε το τέταρτο χρυσό
Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ακόμη μία χρυσή σελίδα στην καριέρα του. Με άλμα στα 8,44 μέτρα στον τελικό του μήκους στο Μπέρμιγχαμ, ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το τέταρτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιό του σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι ξέρει να εμφανίζεται στα μεγάλα ραντεβού όταν η πίεση κορυφώνεται.