Ελλάδα

Μεσολόγγι: Ψάχνουν απαντήσεις στο «έξυπνο ρολόι» του 31χρονου Μπάμπη που έχει εξαφανισθεί

Μεσολόγγι: Ψάχνουν απαντήσεις στο «έξυπνο ρολόι» του 31χρονου Μπάμπη που έχει εξαφανισθεί

Πηγή Φωτογραφίας: Vradini.Gr

Μεσολόγγι: Πού οδηγούν οι έρευνες για την εξαφάνιση του 30χρονου κυνηγού

Άκαρπες μέχρι αυτή την ώρα είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου που έχει εξαφανιστεί από την Πέμπτη στην περιοχή του Μεσολογγίου.

Ο άνθρωπος που τον είδε για τελευταία φορά, είναι ένας 51χρονος κρεοπώλης ο οποίος πήρε τον νεαρό με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του και όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, μετά από 8 με 10 λεπτά τον άφησε στη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Εκεί, όπως του είπε ο νεαρός, θα συναντούσε άλλον φίλο του και ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι του.

Τα κενά στα στοιχεία που έδωσε ο 51χρονος στις Αρχές

Οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, εντόπισαν κάποια κενά στους χρόνους αλλά και στη διαδρομή που λέει ότι ακολούθησε ο 51χρονος. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν τις κινήσεις του οχήματος του.

Το κινητό του κρεοπώλη κατασχέθηκε και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Αστυνομίας για να ανακτηθούν πιθανόν σβησμένα δεδομένα. Με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών αναμένεται το κινητό του 51χρονου να δείξει και τη διαδρομή που ακολούθησε το βράδυ που συναντήθηκε με τον αγνοούμενο φίλο του. Και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τις έρευνες της Αστυνομίας.

Πόσα χρήματα δανείστηκε ο 51χρονος από τον 31χρονο

Σύμφωνα με τους συγγενείς του, ο 51χρονος είχε δανειστεί 17.000 ευρώ από τον αγνοούμενο. Ο ίδιος βέβαια ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το ποσό ήταν 7.000 ευρώ και είχε επιστρέψει τα χρήματα πριν από τα Χριστούγεννα στον αγνοούμενο.

Το ξέσπασμα της αδερφής του 31χρονου

«Την Πέμπτη το βράδυ ήταν η τελευταία φορά που ήταν ανοιχτό το κινητό του και μίλησε με τη μητέρα μου. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε κάτι νεότερο» είπε η αδερφή του αγνοούμενου.

Οι δικοί του αγωνιούν για το πού είναι και τον ψάχνουν, κάνοντας λόγο για εγκληματική ενέργεια, με την Αστυνομία να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. «Θεωρώ ότι είναι εγκληματική ενέργεια με τα δεδομένα που έχουμε. Είναι ένας άνθρωπος που θα ερχόταν πάντα σε επικοινωνία με τη μητέρα μου και το τελευταίο άτομο που τον είδε του χρωστούσε λεφτά» είπε η αδερφή του στο Star.

Ο 51χρονος έχει συλληφθεί, όχι όμως για την εξαφάνιση αλλά γιατί πάνω του βρέθηκε ένα μαχαίρι. «Πήγαν και τον συνέλαβαν, τον έπιασαν σε ένα χωριό στην ορεινή Ναυπακτία, είχε φύγει δηλαδή από το Μεσολόγγι» αναφέρει η αδερφή του. O 51χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Ωστόσο η οικογένεια μιλά για αντιφάσεις.

«O άνθρωπος που κρατάει η αστυνομία, σε εμάς έχει πει άλλα, σε κάποιους άλλους γνωστούς τα έχει πει αλλιώς. Σε εμάς είπε ότι τον πήρε ο αδερφός μου τηλέφωνο για να πάει να τον πάρει, χαρακτηριστικά κι όλας έδωσε την λεπτομέρεια ότι ο αδερφός μου ήθελε μια coca cola και ότι πήγε και τον πήρε και τον άφησε πάνω στην Εθνική στα σκοτάδια για να πάει κάποιος άλλος γνωστός να τον πάρει να πάνε για κυνήγι αλλά δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα μπορούσε να βρεθεί με τον αδερφό μου για να πάνε για κυνήγι. Στον κολλητό του είπε ότι θα πήγαινε για κυνήγι με αυτόν τον συγκεκριμένο που τον παρέλαβε αλλά στην μητέρα μου δεν ανέφερε ότι θα βγει απο το σπίτι που είχαν μιλήσει δύο ώρες νωρίτερα» λέει η αδερφή του Μπάμπη Κουτσίκου.

Αναζητούν απαντήσεις στο «έξυπνο ρολόι» που είχε ο αγνοούμενος

Η αγωνία για την τύχη του 31χρονου κορυφώνεται. Το τελευταίο σήμα που εξέπεμψε το κινητό του ήταν κοντά στα ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Η οικογένειά του, σύμφωνα με το Star, έχει δώσει στην Ασφάλεια ένα «έξυπνο ρολόι» που είχε στην κατοχή του ο 31χρονος το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το κινητό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments