Πολιτική

Συγχαρητήρια Κασσελάκη σε Λάνθιμο: Μοιραζόμαστε τη χαρά του και είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν

Συγχαρητήρια Κασσελάκη σε Λάνθιμο: Μοιραζόμαστε τη χαρά του και είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Τα συγχαρητήριά του στον Γιώργο Λάνθιμο για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας για το «Poor Things» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο Χ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Ένας από τους σημαντικότερους “auteur” του παγκόσμιου κινηματογράφου των ημερών μας» αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τα συγχαρητήριά του στον Γιώργο Λάνθιμο για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας για το «Poor Things» εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο Χ.

«Το Poor Things που μιλάει με την ιδιαίτερη γλώσσα του Λάνθιμου για τη γυναικεία χειραφέτηση, το σύμπαν συμβολισμών, χρωμάτων, αισθημάτων είναι σίγουρα προσωπική επιτυχία ενός δημιουργού, που όρισε ο ίδιος το μέλλον του» επισημαίνει ο Στέφανος Κασσελάκης. «Μοιραζόμαστε τη χαρά του και είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν», καταλήγει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

H ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στον Γιώργο Λάνθιμο για τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ταινίας στην κατηγορία μιούζικαλ / κωμωδία.

Ένας νέος άνθρωπος που ξεκίνησε από την Ελλάδα για να γίνει πολίτης του κόσμου και ένας από τους σημαντικότερους «auteur» του παγκόσμιου κινηματογράφου των ημερών μας.

Το Poor Things που μιλάει με την ιδιαίτερη γλώσσα του Λάνθιμου για τη γυναικεία χειραφέτηση, το σύμπαν συμβολισμών, χρωμάτων, αισθημάτων είναι σίγουρα προσωπική επιτυχία ενός δημιουργού που όρισε ο ίδιος το μέλλον του.

Μοιραζόμαστε τη χαρά του και είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.