Αθλητισμός

Αλλάζουν όλα! Πολύ σημαντική εξέλιξη για Βεζένκοφ!

Αλλάζουν όλα! Πολύ σημαντική εξέλιξη για Βεζένκοφ!

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Ο Σάσα Βεζένκοφ σκόραρε 11 πόντους στη χθεσινή (8/1) ήττα των Σακραμέντο Κινγκς από τους Πέλικανς με 133-100.

Πέρα απ’ αυτό όμως, υπάρχει μία σημαντική εξέλιξη για τον Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ σκόραρε 11 πόντους στη χθεσινή (8/1) ήττα των Σακραμέντο Κινγκς από τους Πέλικανς με 133-100.

Σε μία πολύ κακή εμφάνιση συνολικά για τους Κινγκς ο Βεζένκοφ βρήκε χώρο στο rotation και αγωνίστηκε μετά από καιρό για 21 λεπτά, στα οποία σκόραρε 11 πόντους, μετρώντας 4/4 δίποντα και 1/5 τρίποντα, μαζί με 2 ριμπάουντ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sacramento Kings (@sacramentokings)

Πέρα απ’ αυτό όμως, υπάρχει μία σημαντική εξέλιξη για τον Βεζένκοφ και για τη θέση του στους Κινγκς, οι οποίοι θέλησαν να δώσουν μία νέα ευκαιρία στον πρώην πρωταθλητή με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Χουάν Τοσκάνο-Άντερσον.

Ο 30χρονος φόργουορντ ξεκίνησε τη σεζόν στο Μεξικό, όμως τον Δεκέμβριο βρήκε συμβόλαιο στους «βασιλιάδες». Εκεί κατέγραψε 8 συμμετοχές έχοντας κατά μέσο όρο 4,1 πόντους και 3,0 ριμπάουντ σε μόλις 2,4 λεπτά ανά αγώνα και πριν λίγες ημέρες αποδεσμεύτηκε.

Τη Δευτέρα (8/1) οι Σακραμέντο Κινγκς αποφάσισαν να επανεντάξουν στο ρόστερ τους τον Τοσκάνο-Άντερσον, προσφέροντάς του ένα νέο συμβόλαιο 10ήμερης διάρκειας, κάτι που σημαίνει πως ο Σάσα Βεζένκοφ θα έχει έναν επιπλέον εσωτερικό «αντίπαλο» στη… μάχη που δίνει για να κερδίσει λεπτά συμμετοχής και σημαντικό χώρο-ρόλο στην ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments