Αθλητισμός

Αυτός είναι ο πρώτος από Τουρκία που φέρνει ο Τερίμ!

Αυτός είναι ο πρώτος από Τουρκία που φέρνει ο Τερίμ!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Σύμφωνα με το Ajansspor και τον δημοσιογράφο, Σαλίμ Μανάβ, ο Φατίχ Τερίμ, έχει σκανάρει τον 25χρονο εξτρέμ της Άδανα Ντεμίρσπορ, Γιουσούφ Σαρί!

Σύμφωνα με το Ajansspor !

Σύμφωνα με το Ajansspor και τον δημοσιογράφο, Σαλίμ Μανάβ, ο Φατίχ Τερίμ, έχει σκανάρει τον 25χρονο εξτρέμ της Άδανα Ντεμίρσπορ, Γιουσούφ Σαρί!

Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει ζητήσει από την ομάδα να κινηθεί για τον παίκτη ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 25 ματς σκοράροντας δυο φορές και μοιράζοντας ισάριθμες ασίστ.

Φυσικά οι γείτονες, το πάνε και ένα βήμα παραπέρα, επισημαίνοντας ότι οι “πράσινοι” θα κινηθούν άμεσα για να τον εντάξουν στο ρόστερ της ομάδας, ενώ γίνεται λόγος και για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού!

Ο Σαρί, είναι γενημμένος στη Γαλλία και έχει ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της Μαρσέιγ, στην οποία έμεινε ως το 2018. Από εκεί πήγε δανεικός στην Κλερμόν, ενώ η επιστροφή του στο “Βελοντρόμ” το καλοκαίρι του 2019, ήταν σύντομη καθώς η Μασσαλοί τον πούλησαν στην Τράμπζονσπορ.

Εκεί ο εξτρέμ, κατέγραψε 69 συμμετοχές βρίσκοντας 5 φορές δίχτυα και μοιράζοντας έξι ασίστ και κατεκτησε μεταξύ άλλων 1 Κύπελλο, 1 Πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ Τουρκίας!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments