Lifestyle

Κατερίνα Βισέρη: «Για μέρες δεν έτρωγα τίποτα έφτασα 36 κιλά» [vid]

Κατερίνα Βισέρη: «Για μέρες δεν έτρωγα τίποτα έφτασα 36 κιλά» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/katerinavisseri

Η Κατερίνα Βισέρη, μοντέλο, μιλάει για τη μάχη της με την ανορεξία - "Υπήρξαν μέρες που δεν έτρωγα τίποτα και επηρεάστηκε σοβαρά η υγεία μου, είχα επεισόδια αμνησίας".

Η Κατερίνα Βισέρη συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM» το 2018.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina V. | Body Positivity🍪 (@katerinavisseri)

Πλέον, δεν απασχολεί μόνο με τις φωτογραφήσεις της ως μοντέλο, αλλά και για τις συμβουλές που δίνει στο διαδίκτυο, όσον αφορά τις διατροφικές διαταραχές. Η Κατερίνα Βισέρη έχει μιλήσει εδώ και μερικά χρόνια για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία και την Τρίτη 9 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε ξανά σε αυτό.

Σε ζωντανή σύνδεση με το «Πρωινό» η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι, είπε: «Ξεκίνησα μόνο τρώγοντας φρούτα και λαχανικά, πίνοντας χυμούς, ίσα ίσα για να αντέξω την ημέρα».

Όπως εξήγησε: «Δεν είχα ποτέ παραπάνω κιλά, ήμουν ένα πολύ υγιές κορίτσι, απλά το μυαλό μας είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος και εχθρός πάντα. Σπούδαζα Νομική και παράλληλα έκανα και μόντελινγκ. Με επηρέασε πάρα πολύ η δουλειά που έκανα τότε, το κομμάτι των άλλων κοριτσιών και το πόσα κιλά ήταν εκείνες. Άρχισα να υποβάλλω τον εαυτό μου σε διάφορες διαδικασίες δίαιτας, νηστείας… Ξεκίνησα μόνο τρώγοντας φρούτα και λαχανικά, πίνοντας χυμούς, ίσα ίσα για να αντέξω την ημέρα. Επηρεάστηκε πάρα πολύ η υγεία μου, δεν είχα έμμηνο ρύση για 4 χρόνια, πάρα πολλά οργανικά θέματα, είχα επεισόδια αμνησίας, κιτρίνισε το δέρμα, είχα θέμα με τα δόντια. Τα χαμηλότερα κιλά που έφτασα ήταν 36, με ύψος 1.76».

Τέλος, η Κατερίνα Βεσάρη, πρόσθεσε: «Μετά από τόσα χρόνια ασιτίας, πείνασα πάρα πολύ μια μέρα και άρχισα να τρώω σαν μανιακή».

Μέσω Instagram, έχει αναρτήσει φωτογραφίες από την περίοδο που το σώμα της ήταν καταβεβλημένο και σχεδόν σκελετωμένο. Για τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα, είχε γράψει: «Μου πήρε 2 χρόνια να δημοσιεύσω αυτήν την φωτογραφία, αλλά να θυμάσαι “είσαι η δύναμη σου, πίστεψε το και ξεκίνα”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments