Lifestyle

Μπεκατώρου: «Μπήκα στην τηλεόραση με μέσον – Όλα ξεκίνησαν από τον Καρατζαφέρη»

Μπεκατώρου: «Μπήκα στην τηλεόραση με μέσον – Όλα ξεκίνησαν από τον Καρατζαφέρη»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Studio4_ert

Μπεκατώρου: «Έπρεπε να διαχειριστώ την ισορροπία στο σπίτι μου, ζορίστηκα»

Απέναντι από την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» βρέθηκε η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου το μεσημέρι της Δευτέρας (08/01) και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς «μπήκε» στο χώρο του θεάματος.

«Όλα ξεκίνησαν από την πρώτη μου επαφή με τον Γιώργο Καρατζαφέρη στο Telecity. Μέσο γνωριμίας πήγα εκεί, με μέσον. Είπα ότι θέλω να ασχοληθώ με το θέαμα, είναι λίγο διαφορετική η ιστορία. Ήθελα πάρα πολύ την επαφή με τον κόσμο, να τραγουδάω, να χορεύω. Ο πατέρας μου ήθελε κάτι άλλο για μένα», ανέφερε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου και πρόσθεσε: «Είχαμε μία πολύ καλή σχέση με την οικογένεια Βούλτεψη και τότε η Σοφία Βούλτεψη δούλευε στις “Εικόνες” και είχαν κανονίσει να με πάει να δω τα γραφεία. Δεν δούλεψα ποτέ εκεί βέβαια».

View this post on Instagram

A post shared by @mariampekatwrou

Η παρουσιάστρια είπε στην συνέχεια πως: «Πήγα λοιπόν στο Telecity, μου άνοιξε διάπλατα τις πόρτες ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Έκανα καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, η πρώτη μου συνέντευξη ήταν στην εκπομπή του Θοδωρή Ρακιτζή με τον Στέφανο Κορκολή. Έτρεχα με το μικρόφωνο, μου άρεσε αυτό που έκανα αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ αν θα διαπρέψω. Περνούσα ωραία, ήμουν ευτυχισμένη. Μετά από κάποιον καιρό πήρα την εκπομπή μου το πρωί, ήμουν τελείως ελεύθερη και δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα φύγω από εκεί. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ το παραπέρα, δεν είχα τέτοιο άγχος. Και για να φύγω από το κανάλι πήρα άδεια από τον Καρατζαφέρη. Αν μου έλεγε “μη φύγεις, σε χρειαζόμαστε εδώ”, δεν θα έφευγα. Ήταν το σπίτι μου, σαν να ήταν το κανάλι δικό μου».

«Άρχισα να γίνομαι γνωστή από τα βιντεάκια του Θέμου»

«Εγώ άρχισα να γίνομαι γνωστή μέσα από τα βιντεάκια του Θέμου. Μου έχει πει την ιστορία ο Βαγγέλης Περρής. Είχα έναν φανατικό θαυμαστή – νομίζω ότι ήταν από τη Ναύπακτο – που έστελνε βιντεοκασέτες με αποσπάσματα από την εκπομπή μου στην εκπομπή του Θέμου. Δεν ξέρω αν το έχω πει και ποτέ αυτό. Κάποια στιγμή με βλέπει στην κασέτα ο Περρής και τρελαίνεται. Αρχίζουν να με παρακολουθούν οι viewers της εκπομπής και ξαφνικά ένα βράδυ πέφτουμε να κοιμηθούμε με τον Αντώνη και ακούω τη φωνή μου στον Θέμο. Σχεδόν έβαλα τα κλάματα», ανέφερε για το ξεκίνημα της αναγνωρισιμότητας η Μαρία Μπεκατώρου.

«Έπρεπε να διαχειριστώ την ισορροπία στο σπίτι μου, ζορίστηκα»

Για την σχέση της με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε: «Γνωριστήκαμε μέσα από έναν κοινό μας φίλο στην Κεφαλλονιά το καλοκαίρι του 1999. Δεν κάναμε σχέση αμέσως. Μου άρεσε, φορούσε πολύ ωραία παπούτσια. Με φλέρταρε, γίναμε ζευγάρι μετά από μερικό καιρό. Παντρευτήκαμε το 2007. Ένιωθα ότι ήταν ένας άντρας που μπορούσα να στηριχτώ επάνω του.

View this post on Instagram

A post shared by @mariampekatwrou

Υπάρχει πολύ βαθύ συναίσθημα, πολύ, ωραίο πράγμα, αληθινό, ειλικρινές. Στα τόσα χρόνια με τα πάνω του και τα κάτω του. Στη ζυγαριά βάζω την αφοσίωση. Είναι σημαντικό ότι εγώ με τον Αντώνη γνωριστήκαμε πριν γίνω γνωστή. Με ακολούθησε στην πορεία μου και όλα τα βήματα της επιτυχίας τα ζήσαμε μαζί. Δεν γνώρισα έναν άνθρωπο στην επιτυχία μου, μπορεί να ήμουν και καχύποπτη. Θα ήταν βασανιστικό αυτό για μένα.

Άλλαξε η ισορροπία στην καθημερινότητα, πολύ. Δηλαδή, εμείς τρώγαμε συνέχεια μαζί σε συγκεκριμένη ώρα. Όταν άλλαξε αυτό έπρεπε να διαχειριστώ και την ισορροπία μέσα στο σπίτι μου. Εκεί ζορίστηκα λίγο, αλλά είχα καλό αποδέκτη. Δηλαδή, το σεβάστηκε πάρα πολύ. Το δέχτηκε μια χαρά γιατί κατάλαβε ότι εγώ δεν έχω αλλάξει».

«Δεν ήθελαν να με χάσουν αλλά αυτή η σχέση είχε έρθει σε ένα τέλμα»

Για την τηλεοπτική της μετεγγραφή από τον Αnt1 στο Mega, η Μαρία Μπεκατώρου σημείωσε: «Το μεγαλύτερο επαγγελματικό ρίσκο ήταν όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στο Mega. Με είχε συνδυάσει ο κόσμος με τον ΑΝΤ1 και έπρεπε να πάρω μία πολύ σημαντική απόφαση στη ζωή μου… Βλέπω τα σημάδια. Δεν σας έρχεται κι εσάς; Στο δικό μου μυαλό είναι ρίσκο και θεωρούσα ότι παίρνω μία μεγάλη απόφαση στη ζωή μου. Βασανίστηκα πάρα πολύ, αλλά τα έβαλα κάτω. Καταλάβαινα ότι έπρεπε κι εγώ να φρεσκάρω την καριέρα μου, την εικόνα μου και στον ΑΝΤ1 καταλάβαινα ότι δεν ήθελαν να με χάσουν, αλλά ίσως αυτή η σχέση είχε έρθει σε ένα τέλμα.

View this post on Instagram

A post shared by @mariampekatwrou

Ίσως κι εσείς τους βλέπεις κάποιες φορές δεδομένους γιατί όταν υπάρχει αυτή η σχέση τόσα χρόνια θεωρείς, φτάνεις σε αυτό το επίπεδο. Όλα είναι νούμερα, απλά θέλω στο κανάλι που δουλεύω να μπαίνω μέσα και να γίνεται στα γραφεία χαμός. Να πιούμε τον καφέ μας, έφερε γλυκά να φάμε. Αυτό θέλω και μου αρέσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments