Αθλητισμός

Βόλος ΠΑΟΚ: Κωνσταντέλιας και Σβαμπ τον πήγαν στους «8» του κυπέλλου

Βόλος ΠΑΟΚ: Κωνσταντέλιας και Σβαμπ τον πήγαν στους «8» του κυπέλλου

Πηγή Φωτογραφίας: [366346] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΟΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Κωνσταντέλιας και Σβαμπ τα γκολ για την ομάδα του Λουτσέσκου

Έχοντας νικήσει με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Βόλου και στη ρεβάνς, με 2-0 αυτή τη φορά χάρη σε γκολ των Κωνσταντέλια και Σβαμπ, παίρνοντας την πρόκριση για τους προημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Ο Άνχελ Λόπεθ προχώρησε σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το προηγούμεν ο ματς, παρατάσοντας τον Βόλο με σύστημα 4-4-1-1. Στο τέρμα ξεκίνησε ο Κόβατς, έχοντας μπροστά του στην τετράδα της άμυνας τους Ασλανίδη, Καλογερόπουλο, Σιέλη και Κίτσο. Στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Γκλάβιτσιτς, Τρουιγιέ, Ντέλετιτς και Καραγιάννης, με τους Μπερτόλιο και Γκαρσία να παίζουν στην κορυφή της επίθεσης, με τον δεύτερο λίγο πιο μπροστά.

Από την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρέταξε τον ΠΑΟΚ με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του. Κάτω από την εστία ξεκίνησε ο Ζίβκοβιτς, με τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Ράφα Σοάρες να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στις θέσεις των χαφ βρέθηκαν οι Σβαμπ και Τσιγγάρας, με τους Ντεσπότοφ, Μάρκος Αντόνιο και Κωνσταντέλια να αποτελούν την τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments