Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός: Όλα ανοικτά για την πρόκριση [1-1]

Παναθηναϊκός Ολυμπιακός: Όλα ανοικτά για την πρόκριση [1-1]

Πηγή Φωτογραφίας: [366352] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Αλεξανδρόπουλο, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Ιωαννίδη

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Αλεξανδρόπουλο, ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Ιωαννίδη και το τελικό 1-1 στη Λεωφόρο δεν έδωσε σε καμία εκ των δύο ομάδων προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας, με τα πάντα να κρίνονται στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Καραϊσκάκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Το ντέρμπι άρχισε με τους Πράσινους να κυκλοφορούν με υπομονή τη μπάλα απέναντι σε μια καλά οργανωμένη άμυνα, αφού οι Ερυθρόλευκοι έδειξαν διάθεση αρχικά να μπλοκάρουν τον αντίπαλό τους, να μην τον αφήσουν να κάνει το παιχνίδι του. Και δεν τον άφησαν. Το γεγονός ότι η πρώτη τελική προσπάθεια ήρθε στο 19′ και ήταν ένα πολύ άστοχο σουτ του Μπερνάρ από το ύψος της περιοχής περιγράφει την εικόνα του ματς, στο οποίο η κατάσταση κάπως βελτιώθηκε στη συνέχεια.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Αράο, Γεντβάι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν Πέρεθ (60′ Βαγιαννίδης), Τσέριν, Μπερνάρ (46′ Σπόραρ), Τζούρισιτς (38′ Μαντσίνι), Αϊτόρ (46′ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης.

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ντόι, Ρέτσος, Ροντινέι, Ορτέγκα (61′ Κίνι), Αλεξανδρόπουλος (60′ Καμαρά), Έτσε, Καρβάλιο, Μασούρας (73′ Γιόβετιτς), Ρίτσαρντς (56′ Ποντένσε), Ναβάρο (73′ Φορτούνης).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments