Lifestyle

Άρης Αργυρόπουλος: «Έχω πει στη μαμά μου να μην μιλάει για εμένα δημόσια, θα της στείλω εξώδικο»

Άρης Αργυρόπουλος: «Έχω πει στη μαμά μου να μην μιλάει για εμένα δημόσια, θα της στείλω εξώδικο»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/mariabacodimou

Άρης Αργυρόπουλος: «Δεν μου αρέσει η μαμά μου Μαρία Μπακοδήμου να μιλάει για εμένα δημόσια»

Πριν από μερικούς μήνες η αναφορά της Μαρίας Μπακοδήμου στους γιους της, Άρη και Νικήτα, έγινε viral.

Η παρουσιάστρια είχε πει στον τηλεοπτικό αέρα, ότι «είναι η πιο περιζήτητη πεθερά της Ελλάδας» με τα παιδιά της να αντιδρούν, όπως η ίδια ανέφερε στην εκπομπή που παρουσιάζει.

View this post on Instagram

A post shared by Aris Argyropoulos (@arisargy)

Λίγο καιρό αργότερα, η παρουσιάστρια επέστρεψε λέγοντας ότι οι γιοι της, της απαγόρευσαν να μιλάει γι’ αυτούς, κάτι που επιβεβαίωσε ο Άρης Αργυρόπουλος σε συνέντευξη που έδωσε.

«Έχω πει ότι δεν μ’ αρέσει να συζητάει η μητέρα μου για μένα και τον Νικήτα και άμα ξαναγίνει, απλά θα την πάμε δικαστικά, εξώδικο, εξώδικο. Δεν με ενοχλεί πλάκα κάνουμε» είπε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» με χιουμοριστική διάθεση.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μικρότερος γιος της Μαρίας Μπακοδήμου με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, είπε: «Εγώ τους γονείς μου τους βλέπω σα γονείς μου. Όχι σαν πρόσωπα δημοσιότητας και χαίρομαι για το ποιοι είναι οι γονείς μου. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση με την οικογένειά μου αλλά ούτε το’χω βρει μπροστά μου το γεγονός ότι η μαμά μου είπε ο μπαμπάς μου είναι στην τηλεόραση. Ούτε ας πούμε με έχει δυσκολέψει ούτε με έχει βοηθήσει. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει (λόγω της δημοσιότητας μητέρας μου) είναι να πάω στα μπουζούκια και να μη βρίσκω τραπέζι να της πω “μαμά ξέρεις κάποιον βοήθα με” και το’χω κάνει πιο μικρός».

Για τον αδερφό του, Νικήτα, είπε: «Η σχέση με τον αδερφό μου είναι τρομερή έχουν μεγαλώσει κοινές παρέες. Εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον, βγαίνουμε και λέμε τα προσωπικά μας. Πιο μικροί τσακωνόμασταν συνέχεια και παίζαμε ξύλο» ενώ για τον ετεροθαλή αδελφό του από την πλευρά του πατέρα του σχολίασε: «Είναι πάρα πολύ ωραία η σχέση μας μ’ αρέσει που εγώ και ο Νικήτας είμαστε τα μεγάλα του αδέρφια και οπότε χρειάζεται βοήθεια ή την καθοδήγησή μας, παίρνει τηλέφωνο».

Τέλος, για το αν λέει στη μητέρα του τα προσωπικά του, ο Άρης Αργυρόπουλος, απάντησε: «Δεν μιλάμε για αυτά. Θα με ρωτήσει και φυσικά θα πάρει την ίδια απάντηση όλες αυτές φορές. Αν πάρει κάποια άλλη απάντηση και προσπαθήσει να κάνει κουβέντα θα την σταματήσω γιατί δε μ’ αρέσει να τα συζητάω ούτε με τη μαμά ούτε με τον μπαμπά. Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments