Lifestyle

Νανά Παλαιτσάκη: Αποκάλυψε πως ενώ ήταν παντρεμένη με τον Κ. Σγότζο εκείνος είχε αρραβωνιαστεί μια άλλη

Νανά Παλαιτσάκη: Αποκάλυψε πως ενώ ήταν παντρεμένη με τον Κ. Σγότζο εκείνος είχε αρραβωνιαστεί μια άλλη

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Nana Palaitsaki

Η δημοσιογράφος μίλησε και αποκάλυψε ότι ο άνδρας με τον οποίο ήταν παντρεμένη, όχι μόνο την απάτησε, αλλά έκανε και αρραβώνα.

Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον πρώην σύζυγό της, που όσο ήταν παντρεμένοι, εκείνος αρραβωνιάστηκε άλλη γυναίκα.

Η δημοσιογράφος μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και αποκάλυψε ότι ο άνδρας με τον οποίο ήταν παντρεμένη, όχι μόνο την απάτησε, αλλά έκανε και αρραβώνα.

View this post on Instagram

A post shared by Nana Palaitsaki (@nanapalaitsaki)

Μίλησε για αυτό στο «Mega Καλημέρα» και είπε: «Ο πρώην σύζυγός μου είχε αρραβωνιαστεί όσο ήμασταν παντρεμένοι. Είναι μια πολύ ωραία ιστορία! Εγώ τότε χόρευα, έκανα εκπομπές στο ΣΚΑΪ, ήμουν εξαιρετικά προβεβλημένη. Κάποια στιγμή με πήρε τηλέφωνο ένας καλός μου φίλος και μου λέει “θέλω να μιλήσουμε έχω μάθει κάτι που θα σε στεναχωρήσει. Πού ήσουν το Σαββατοκύριακο της Καθαράς Δευτέρας;”. Και εμένα τότε μου είχε πει ο καλός μου ότι θα κάνει ρεπορτάζ για το καρναβάλι της Ξάνθης, επαγγελματικό ταξίδι. Με έπαιρνε κάθε μισή ώρα και μου έλεγε να προσέχω, επειδή τότε έκανα ιππασία».

Η Νανά Παλαιτσάκη συνέχισε, περιγράφοντας: «Γυρνάμε από το τριήμερο, αυτός είχε πάει σε άλλη πόλη της Ελλάδας, όπως είπε ο φίλος μου, όχι στην Ξάνθη και αρραβωνιάστηκε μια κοπέλα. Είχε πει ο καλός μου ότι δεν είμαστε πολύ καλά! Αυτός ο φίλος μου ο καλός ήταν νονός αυτής της κοπέλας και έτσι το έμαθε. Όταν κάποιος θέλει να πει ψέματα, τα λέει πολύ ωραία. Έλεγε ότι είμαστε σε διάσταση, ότι το κάνουμε για τα μίντια. Διακατέχομαι από μια ψυχραιμία. Τον παίρνω τηλέφωνο να έρθει σπίτι και μπήκε μέσα και του είπα “Είναι ο νονός της τάδε. Αρραβωνιάστηκες;”. Και μου λέει “Ε, εντάξει τώρα”. Αφού ήμουν ψύχραιμη και τα άκουγα, πήρα την άλλη κοπέλα και της λέω είμαι η τάδε. Αρχίζει να κλαίει αυτή με αναφιλητά. Ήμασταν όλοι γνωστοί. Καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνω το σόου, βρίσκεται αυτό σε εξέλιξη. Μπαίνω στο αυτοκίνητο, βλέπω ότι η πινακίδα γράφει “Μετέωρα”, γυρνάω, χορεύω και κάπως έτσι εξελίχθηκε. Μετά εννοείται χώρισα».

Νανά Παλαιτσάκη στους συνεργάτες της στο «Mega Καλημέρα»: Έχετε εκνευρισμό, επειδή έχετε καιρό να κάνετε σεξ

Με αφορμή τις δηλώσεις της Κόνι Μεταξά σχετικά με τη σεξουαλική της ζωή, η Νανά Παλαιτσάκη έκανε μια παρατήρηση για τους συνεργάτες της.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος «πείραξε» το υπόλοιπο πάνελ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή.

«Εγώ διαπιστώνω ότι έχετε έναν εκνευρισμό που δείχνει ότι έχετε καιρό να κάνετε σεξ. Όπου ακούς πολλά κεράσια, πάρε και μικρό καλάθι, μας λες για σεξ και πρέπει να είσαι πιο χαλαρός και ήρεμος. Εσύ βγαίνεις με μία ένταση», είπε αρχικά, σστον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε χιουμοριστικά: «Βλέπω ότι υπάρχει ένας εκνευρισμός μεταξύ σας για το τι θέλει να πει η Κόνι και ότι δεν είμαστε ειλικρινείς. Και στον Θανάση λείπει το σεξ. Αν ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος χαιρόταν… Βλέπετε ότι η Φλορίντα δεν μιλάει και δεν έχει μπει εκνευρισμένη. Από εδώ καταλαβαίνεις ποιοι περνάνε καλά και ποιοι όχι στα κρεβάτια τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments