Πολιτική

Μαρινάκης για ανακοινώσεις Σκρέκα: Σε αρκετά προϊόντα οι εκπτώσεις είναι προϊόν τεχνητής αύξησης

Μαρινάκης για ανακοινώσεις Σκρέκα: Σε αρκετά προϊόντα οι εκπτώσεις είναι προϊόν τεχνητής αύξησης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε πως σε αρκετά προϊόντα οι εκπτώσεις είναι προϊόν τεχνητής αύξησης.

Ερωτηθείς σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και για το αν θα επιβληθεί κομματική πειθαρχία, ο Πάυλος Μαρινάκης απάντησε πως οι αποφάσεις είναι του πρωθυπουργού

Οι ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας εντάσσονται σε μια διαρκή μάχη που θα συνεχιστεί όσο υπάρχει ακρίβεια, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε πως σε αρκετά προϊόντα οι εκπτώσεις είναι προϊόν τεχνητής αύξησης.

Διευκρίνισε πως ένα προϊόν που πωλείται 4 ευρώ ανεβαίνει στα 6 και μετά την έκπτωση, πωλείται προς 4 ευρώ

Ερωτηθείς σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και για το αν θα επιβληθεί κομματική πειθαρχία, απάντησε πως οι αποφάσεις είναι του πρωθυπουργού.

Οι μεταρρυθμίσεις δεν πρέπει να διχάζουν, σημείωσε ο Παύλος Μαρινάκης.Για την αθλητική βία, είπε ότι η κυβέρνηση δεν είναι δυνατόν να σχολιάζει μια διαιτητική παρέμβαση.Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, πάγια θέση της κυβέρνησης είναι η όποια καταγγελία να ερευνάται τάχιστα από τη δικαστική εξουσία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments