Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα Ολυμπιακός: Γνώρισε την ένατη ήττα του στη φετινή σεζόν

Μπαρτσελόνα Ολυμπιακός: Γνώρισε την ένατη ήττα του στη φετινή σεζόν

Πηγή Φωτογραφίας: EUROLEAGUE 2023-2024 / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ//EUROKINISSI

Μια μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Μια μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη. Γιατί η Μπαρτσελόνα δεν είναι στα καλύτερα της. Διότι απόψε δεν είχε στη σύνθεση της και τον «εγκέφαλο» Νίκολας Λαπροβίτολα. Ο συντελεστής δυσκολίας όμως σε αυτή την έδρα παραμένει υψηλός.

Και δεν ξεπερνιέται από την απόδοση δύο παικτών (Πίτερς 22 π, Γουίλιαμ Γκος 12π-5 ασ), ούτε επιτρέπει παθητικό 58 πόντων σε δύο περιόδους (27 στην πρώτη, 31 στην τρίτη). Αλήθεια το προσέξατε αυτό: 58 πόντους η Μπαρτσελόνα σε πρώτη και τρίτη περίοδο, 28 σε δεύτερη και τέταρτη. Λες και δεν ήταν μια ομάδα, αλλά δύο που αντιμετώπισαν απόψε οι Πειραιώτες.

Χρειάζεται μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη ο νταμπλούχος. Πολλώ δε μάλλον σε ένα τουρνουά που συνεχίζουν «αγκαλιά» οκτώ-εννέα ομάδες από το 4 της κατάταξης και κάτω. Νίκησε στο ΟΑΚΑ στον πρώτο γύρο. Πήρε και τη Μακάμπι στο Βελιγράδι. Έχει όμως πολλές μαζεμένες ήττες στο ΣΕΦ (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μπασκόνια, Βαλένθια) και αυτές κάπου πρέπει να… διαγραφούν. Θα γίνει μεθαύριο στη χώρα των Βάσκων; Μακάρι. Και η Μπασκόνια όμως «καίγεται», άρα προφανώς δεν θα είναι απλό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments