Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 41χρονης εγκύου [vid]

Θεσσαλονίκη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 41χρονης εγκύου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Σε κλίμα οδύνης τελείται η κηδεία της 41χρονης Γεωργίας στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ενώ η ταφή της θα γίνει στα κοιμητήρια της περιοχής.

Στην Καλαμαριά το τελευταίο αντίο στη Γεωργία Μουράτη

Σε κλίμα οδύνης τελείται η κηδεία της 41χρονης Γεωργίας στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ενώ η ταφή της θα γίνει στα κοιμητήρια της περιοχής. Τη μητέρα της θα αποχαιρετήσει και η 13χρονη κόρη της, στην τελευταία πράξη του δράματος, που σόκαρε το πανελλήνιο. Στον ναό καταφθάνουν ακόμη και συμμαθητές του 13χρονου κοριτσιού, ώστε να της σφίξουν το χέρι και να της συμπαρασταθούν. Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν κατέφτασε η νεκροφόρα με τη σορό της αδικοχαμένης γυναίκας, με τους συγγενείς της να φωνάζουν για τον άνθρωπό τους.

Τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της Γεωργίας, που έχασε τη μητέρα της σε τόσο τρυφερή ηλικία, με τόσο φρικιαστικό τρόπο. Η 13χρονη παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται από απόσταση. Η εξόδιος ακολουθία αναμένεται να ξεκινήσει στις 11:00. Τα στεφάνια άρχισαν να τοποθετούνται από τους οικείους της αδικοχαμένης γυναίκας ήδη από τις 10 το πρωί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Thesstoday.gr.

Υπενθυμίζεται πως για τη στυγνή δολοφονία ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ο σύντροφός της 39 ετών και ως συνεργός ένας 34χρονος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης και ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία. Οι κατηγορούμενοι έχουν λάβει προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments