Lifestyle

Στη Μαρινέλλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα [vid]

Στη Μαρινέλλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@kyriakos_

Βραδινή έξοδος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Μαρέβα - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Σπάνια βραδινή έξοδο για διασκέδαση έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι καθώς βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Μαρινέλλα και η Μπέττυ Μαγγίρα.

Το ζευγάρι σιγοτραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες της ερμηνεύτριας, ενώ δεν επέλεξαν να καθίσουν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού.

View this post on Instagram

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Κατά τη βραδινή τους έξοδο, ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του παρήγγειλαν ποτό και έπειτα απόλαυσαν μπέργκερ στο τραπέζι τους.

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε πως είχαν χρόνια να βγουν οι δυο τους ως ζευγάρι.

Την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έκαναν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα.

Το ζευγάρι διασκέδασε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανίζεται αυτή την περίοδο η Μαρινέλλα με τη Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο τραγουδιστής έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μέχρι τώρα. Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» προβλήθηκαν πλάνα από την έξοδο του ζευγαριού.

«Είναι περίπου ενάμιση χρόνο μαζί. Η Αλεξάνδρα Νίκα πηγαινοέρχεται στο Λος Άντζελες, εκεί όπου σπουδάζει και δραστηριοποιείται και επαγγελματικά. Θα λέγαμε ότι είναι μια σχέση από μεγάλη απόσταση», είπε χαρακτηριστικά δημοσιογράφος της εκπομπής.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήταν πάρα πολύ διακριτικοί. Ήρθαν με ένα φιλικό τους ζευγάρι. Ο κόσμος πλησίασε τον Κωνσταντίνο Αργυρό κι εκείνος δεν θέλησε να κρύψει κάτι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments