Ελλάδα

Νέα υπόθεση «Κολωνού»: Εξωθούσαν ανήλικη στην πορνεία – Τρεις συλλήψεις

Νέα υπόθεση «Κολωνού»: Εξωθούσαν ανήλικη στην πορνεία – Τρεις συλλήψεις

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Σοκάρει η νέα υπόθεση μαστροπείας με θύμα ένα 17χρονο σήμερα κορίτσι, με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων να προχωράει σε τρεις συλλήψεις κατηγορουμένων για βαρύτατα αδικήματα, όπως –μεταξύ άλλων- για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση».

Σοκάρει η νέα υπόθεση μαστροπείας με θύμα ένα 17χρονο σήμερα κορίτσι, με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων να προχωράει σε τρεις συλλήψεις κατηγορουμένων για βαρύτατα αδικήματα

Σοκάρει η νέα υπόθεση μαστροπείας με θύμα ένα 17χρονο σήμερα κορίτσι, με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων να προχωράει σε τρεις συλλήψεις κατηγορουμένων για βαρύτατα αδικήματα, όπως –μεταξύ άλλων- για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικη που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, κατ’ εξακολούθηση».

Συλληφθέντες είναι μία 31χρονη με καταγωγή από την Αλβανία και δύο Έλληνες ηλικίας 34 και 55 ετών αντίστοιχα, μετά από έρευνες σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό, το πρωινό της Πέμπτης (11/1). Η δικογραφία αφορά ακόμη έξι άτομα για την εμπλοκή τους στην υπόθεση γενετήσιας εκμετάλλευσης της ανήλικης. Το σύνολο των κατηγορουμένων φέρεται να προέβαινε στην γενετήσια εκμετάλλευση ανηλίκων, συμπληρωσάντων και μη συμπληρωσάντων τα 15ετη, κατ’ επανάληψη.

Πιο αναλυτικά:

Η 31χρονη, από αρχές του έτους 2022 περίπου, διατηρώντας φιλική σχέση με την 15χρονη τότε κοπέλα, διευκόλυνε αυτήν στην εύρεση «πελατών» για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, εξωθώντας την κατά αυτόν τον τρόπο στην πορνεία, λαμβάνοντας και μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε η ανήλικη από την δραστηριότητα αυτή.

Ο 34χρονος, περί τα μέσα Απριλίου του 2023, όντας φίλος της 31χρονης, απέκτησε επαφή με την ανήλικη και με την 17χρονη τότε φίλη της, προτείνοντας σε αυτές να τις διευκολύνει στην αναζήτηση – εύρεση πλούσιων «πελατών», για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή, ενώ τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας αυτές (φωτογραφίες) σε διαδικτυακό ιστότοπο, μέσω του οποίου κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία του κέντρου των Αθηνών.

Ο 55χρονος, εντός του χρονικού διαστήματος Ιουλίου – Αυγούστου του 2023, σε μη επακριβώς προσδιορισθείσα ημερομηνία, εντός της οικίας του στον Κορυδαλλό Αττικής, συνευρέθηκε ερωτικά, με δύο ανήλικες (σ.σ. 15 και 17 ετών τότε) στην Αθήνα, καταβάλλοντας σε αυτές ως αμοιβή το ποσό των 100 ευρώ σε κάθε μία. Επίσης, τόσο κατά το ίδιο χρονικό διάστημα όσο και σε προγενέστερο χρόνο, προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού με αυτές όσο και με έκαστη ξεχωριστά σε διαφορετικούς χρόνους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορουμένων για πλήθος κακουργηματικών αδικημάτων και η υπόθεση παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη. Οι 3 συλληφθέντες και οι άλλοι 6 εμπλεκόμενοι κατηγορούνται –κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments