Αθλητισμός

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιαννακόπουλος: «Θέλετε να μας κάνετε μπουρ@@@…ο;»

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιαννακόπουλος: «Θέλετε να μας κάνετε μπουρ@@@…ο;»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας Marca, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει πολύ δυνατές προτάσεις σε Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια δυσκολεύοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στην προσπάθειά της να ανανεώσει τα συμβόλαιά τους, προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχολίασε το δημοσίευμα της Marca

Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας Marca, σύμφωνα με το οποίο ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει πολύ δυνατές προτάσεις σε Έντι Ταβάρες και Μάριο Χεζόνια δυσκολεύοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στην προσπάθειά της να ανανεώσει τα συμβόλαιά τους, προκάλεσε την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Οι Πράσινοι έχουν επτά νίκες στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές της Euroleague και βρίσκονται στην 4η θέση της κατάταξης, με τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του να συνεχίζουν τη δουλειά τους με στόχο να βελτιωθούν κι άλλο αφού το ρόστερ έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Σε αυτό το ρόστερ, λοιπόν, η Marca, η οποία έχει έδρα τη Μαδρίτη, ισχυρίζεται ότι ενδέχεται να προστεθούν και οι Ταβάρες και Χεζόνια από το προσεχές καλοκαίρι, με τον Γιαννακόπουλο όμως να το διαψεύδει μέσω ενός story στο Instagram, όπου ανέφερε τα εξής…

«Tόσο πολύ έχετε τρομοκρατηθεί στην Ισπανία; Βάζετε τη Marca να γράφει δημοσιεύματα αρλούμπες για να μας κάνει μπουρ…;»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments