Αθλητισμός

ΟΦΗ: Έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

ΟΦΗ: Έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι

Πηγή Φωτογραφίας: [366413] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΦΗ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Με ισοπαλία ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια συνάντηση της 18ης αγωνιστικής, καθώς Ατρόμητος και ΟΦΗ έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων διατήρησε το αήττητο για δέκατο συνεχή αγώνα από την ημέρα που την ανέλαβε ο Ίλιτς, ενώ οι Ηρακλειώτες ακόμα δεν έχουν πανηγυρίσει τρίποντο με τον Πέπε Μελ στον πάγκο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και οι μεγάλες στιγμές σε αυτό το διάστημα ανήκαν σε αυτούς, που έφτασαν κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις, όλες με τον Μπάκιτς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AtromitosFC 🔵⚪⚽️ (@atromitosathinonfc)

Στο 8΄ ο Μαυροβούνιος μέσος σούταρε από το όριο της περιοχής και ο Τσιντώτας μπλόκαρε, στο 20΄ πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το αριστερό «παράθυρο» και στο 38΄ «σημαδέψει» το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ΟΦΗ συνέχισε να είναι πιο επικίνδυνος και στο δεύτερο ημίχρονο, για να προηγηθεί στο 81΄ με προβολή του Λαμπρόπουλου, αφού η φάση ελέγχθηκε για τέσσερα λεπτά στο VAR.

Το 0-1 «ξύπνησε» τον Ατρόμητο που πίεσε στη συνέχεια και τελικά κατάφερε να πάρει ένα ναθμό στο 90΄+8, όταν από κόρνερ του Γιουμπιτάνα ο Βαλένσια με γυριστή κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments