Αθλητισμός

Πάτησε Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Σαμέτ Ακαϊντίν!

Πάτησε Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Σαμέτ Ακαϊντίν!

Πηγή Φωτογραφίας: [366403] ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΣΑΜΕΤ ΑΚΑΙΝΤΙΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Σαμέτ Ακαϊντίν

Ο Τούρκος κεντρικός αμυντικός ο οποίος θα αποτελέσει τη δεύτερη χειμερινή προσθήκη των “πρασίνων” προσγειώθηκε στην Αθήνα λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Φενέρμπαχτσε.

Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος υψηλόσωμος στόπερ, συμφώνησε πλήρως με τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Παρασκευής και είναι ετοιμοπόλεμος για να αγωνιστεί στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο την επόμενη Τετάρτη (17/1).

Ο Ακαϊντί θα υποβληθεί εντός της ημέρας στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, πριν τεθεί στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ, ουσιαστικά από την προπόνηση της Δευτέρας.

Τη φετινή σεζόν, ο διεθνής άσος μετράει 11 συμμετοχές με τη Φενέρμπαχτσε, στην οποία ανήκει από το καλοκαίρι από το φθινόπωρο του 2023.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο, ο Τούρκος στόπερ ανέφερε: «Ο προπονητής Φατίχ Τερίμ έπαιξε ρόλο. Όταν με ζήτησε ο Παναθηναϊκός, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά να δεχτώ. Είναι σημαντικό ότι στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα, ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να έρθω.

Ο άλλος λόγος είναι ότι ακολουθεί το Euro 2024 και θέλω να πάρουμε το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό για να μπορέσεω να πάω στο Euro το καλοκαίρι».

Για το αν μιλησε με κάποιον για τον Παναθηναϊκό: «Με τον Αράο πέρυσι ήμασταν συμπαίκτες και μου είπα κάποια πράγματα. Είδα ότι οι οπαδοί είναι πολύ καλοί. Ανυπομονώ να παίξω».

Για το αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί άμεσα: «Η απόφαση είναι του προπονητή, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments