Αθλητισμός

Κηφισιά Ολυμπιακός: Φορτούνης – Είχαμε εντολή να φύγουμε αλλά θέλαμε να παίξουμε

Κηφισιά Ολυμπιακός: Φορτούνης – Είχαμε εντολή να φύγουμε αλλά θέλαμε να παίξουμε

Πηγή Φωτογραφίας: [366434] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Οι δηλώσεις του άσου του Ολυμπιακού για το ματς με την Κηφισιά

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-2 εκτός έδρας την Κηφισιά για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League και έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, με τον Κώστα Φορτούνη να αποκαλύπτει ότι υπήρχε εντολή να αποχωρήσει η ομάδα αλλά οι παίκτες ήθελαν να παίξουν γιατί πίστευαν στη νίκη.

Ήταν ένα ματς στο οποίο υπήρξαν δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα, ενώ δύο γκολ των Ερυθρόλευκων ακυρώθηκαν μέσω VAR. Αποφάσεις, γενικά, που προκάλεσαν πολλά νεύρα στις τάξεις των Πειραιωτών όπως έδειξαν τόσο οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, όσο και αυτές του Φορτούνη, ο οποίος αποκάλυψε και την εντολή που υπήρχε προς την ομάδα.

«Πήραμε μία δύσκολη νίκη. Έγιναν πάρα πολλά λάθη. Βλέπουμε ότι δεν σφυρίζονται αυτά που πρέπει. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Η εντολή ήταν να φύγουμε αλλά εμείς θέλαμε να παίξουμε», είπε αρχικά ο άσος του Ολυμπιακού και συνέχισε.

«Πήραμε την πρωτοβουλία να παίξουμε και να νικήσουμε το παιχνίδι. Σας είπα πάλι. Η εντολή ήταν να σταματήσουμε αλλά πιστεύαμε πώς μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments