Αθλητισμός

Κηφισιά Ολυμπιακός: Με αρκετές αλλαγές – Τι δοκίμασε ο Καρβαλιάλ

Κηφισιά Ολυμπιακός: Με αρκετές αλλαγές – Τι δοκίμασε ο Καρβαλιάλ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Έπειτα από το 1-1 της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στο ματς της Καισαριανής κόντρα στην Κηφισιά στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague.

Με αρκετές αλλαγές

Έπειτα από το 1-1 της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στο ματς της Καισαριανής κόντρα στην Κηφισιά στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague.

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό ο τεχνικός των Πειραιωτών, Κάρλος Καρβαλιάλ δοκίμασε αρκετά πράγματα στο Ρέντη όλες αυτές τις ημέρες και προορίζεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε πως εκτός για την αναμέτρηση για την Κηφισιά είναι ο τιμωρημένος Έσε. Αντίθετα στα πλάνα τίθεται ξανά ο Ελ Αραμπί, ενώ «μάχη» για μια θέση στο αρχικό σχήμα αναμένεται να δώσουν οι Ναβάρο και Γιόβετιτς.

Έτσι μια πιθανή 11αδα θα μπορούσε να ήταν η εξής: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Κίνι, Καμαρά, Καρβάλιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναβάρο και Μασούρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments