Αθλητισμός

Κηφισιά Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί έδωσε τη λύση [vid]

Κηφισιά Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί έδωσε τη λύση [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: 366434] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΟΣΦΠ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Δύο αποβολές και δύο γκολ που ακυρώθηκαν

Ο Ολυμπιακός μετρούσε τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη και ήταν κοντά στο να τις κάνει τέσσερις αλλά τελικά στο 85′ ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά έγραψε το 2-3 κόντρα στην Κηφισιά και τού έδωσε το τρίποντο, σε ένα παιχνίδι στο οποίο αποβλήθηκαν οι Ρέτσος και Σάντος ενώ ακυρώθηκαν και δύο γκολ, ένα του Μασούρα και ένα του Μαροκινού φορ που «χτύπησε» στο τέλος.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν υποχρεωμένοι να νικήσουν για να μη χάσουν κι άλλο έδαφος στη βαθμολογία και άρχισαν το παιχνίδι έχοντας τελική προσπάθεια στο 1ο λεπτό με την κεφαλιά του Μοπιανκόν που μπλόκαρε ο Κρίστινσον, ο οποίος όμως στο 11′ δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο τρομερό σουτ του Μασούρα με το αριστερό για το 0-1.

Κηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς, Πέιος, Ιπαλίμπο (96′ Νίνης), Ίλιεφ (65′ Κλωναρίδης, 78′ Κωνσταντακόπουλος), Μπιφούμα, Σάντος, Οζέγκοβιτς.

Ολυμπιακός (Κάρλος Καρβαλιάλ): Τζολάκης, Ροντινέι (84′ Μαρτίνς), Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι, Καμαρά (84′ Αλεξανδρόπουλος), Καρβάλιο, Μασούρας, Φορτούνης (88′ Ορτέγκα), Ποντένσε (46′ Ντόη), Ναβάρο (65′ Ελ Αραμπί).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments