Αθλητισμός

Πρόεδρος Τράμπζονσπορ: Αυτά είναι τα δεδομένα για Μπακασέτα!

Πρόεδρος Τράμπζονσπορ: Αυτά είναι τα δεδομένα για Μπακασέτα!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν, όσον αφορά την υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα και την παραμονή του στην ομάδα της Τραπεζούντας.

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε ο πρόεδρος της Τράμπζονσπορ, Ερτουγκρούλ Ντογκάν, όσον αφορά την υπόθεση του Τάσου Μπακασέτα και την παραμονή του στην ομάδα της Τραπεζούντας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trabzonspor (@trabzonspor)

Ο Ντογκάν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό της εθνικής Ελλάδος ωστόσο αποκάλυψε ότι η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι αρκετά μεγάλη, τονίζοντας παράλληλα ότι ο σύλλογος δεν έχει καμία πρόταση για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

«Δεν έχει υπάρξει επίσημη προσφορά για τον Μπακασέτα. Κάναμε μία πρόταση στον παίκτη, είναι αλήθεια ότι δεν τη δέχτηκε. Υπάρχει σοβαρή διαφορά μεταξύ των χρημάτων που ήθελε και της προσφοράς μας, αλλά πρέπει να προστατεύσουμε τα οικονομικά μας», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας.

«Είναι ένας κύριος και φίλος μας, που βοήθησε σημαντικά την Τραμπζονσπόρ όσο βρίσκεται εδώ, αγαπά την πόλη και δεν διαταράσσει το κλίμα μέσα στην ομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments