Ελλάδα

Εξαφάνιση 31χρονου: Υπάρχει πρόσωπο – μυστήριο που θα δώσει τη λύση στην υπόθεση

Εξαφάνιση 31χρονου: Υπάρχει πρόσωπο – μυστήριο που θα δώσει τη λύση στην υπόθεση

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot ALPHA TV,Υπάρχει «πρόσωπο – μυστήριο» που θα δώσει τη λύση στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, για το θρίλερ των τελευταίων ημερών που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής έκανε λόγο για πρόσωπο που γνωρίζει και τον 31χρονο αλλά και τον κρεοπώλη

Υπάρχει «πρόσωπο – μυστήριο» που θα δώσει τη λύση στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι, ανέφερε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, για το θρίλερ των τελευταίων ημερών που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, ο Γιώργος Καλλιακμάνης αναφέρθηκε στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου από το Μεσολόγγι, για την οποία έχει μπει στο «μικροσκόπιο» ένας 50χρονος κρεοπώλης, με τον οποίο ο Μπάμπης είχε μια διαφωνία μέσω social media σχετικά με κάτι χρήματα που του είχε δανείσει, λίγες ημέρες πριν χαθούν τα ίχνη του.

«Υπάρχει πρόσωπο – μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση», είπε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε ότι δεν αναφέρεται στον 50χρονο κρεοπώλη αλλά σε ένα νέο πρόσωπο που «προφανώς γνωρίζει και τους δύο».

«Το σημαντικό τώρα είναι να βρεθεί ο Μπάμπης, ζωντανός ή νεκρός. Αν βρεθεί ζωντανός, θα είναι όλα καλά. Αν βρεθεί νεκρός, όμως, τότε θα μιλάμε για έγκλημα, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. Πέρα από αυτό, τα ψηφιακά ίχνη θα βοηθήσουν – ακόμα και αν δεν βρεθεί κάποιο πτώμα – για να υπάρχουν αρκετά στοιχεία ώστε να εκδοθεί ένταλμα ή εντάλματα σύλληψης», είπε ο κ. Καλλιακμάνης.

Στο μεταξύ η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη του 31χρονου Μπάμπη καθώς για 10η ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες στο Μεσολόγγι.

Drones, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ακόμα και δύτες συμμετέχουν στις επιχειρήσεις των Αρχών.

Ταυτόχρονα τις έρευνές τους συνεχίζουν και: η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, το Λιμενικό και η Ελληνική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου, που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην περιοχή, καθοδηγούμενη από τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του αγνοούμενου μιλά για «σχεδιασμένο έγκλημα» και μάλιστα «με δεδομένο κίνητρο». Παράλληλα εκτιμάται ότι πιθανότατα εμπλέκεται στην εξαφάνιση και άλλο ένα άτομο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments