Lifestyle

Περικλής Κονδυλάτος: «Με αυτά τα κιλά που έχει η Δανάη Μπάρκα στα 50 της δεν θα…»

Περικλής Κονδυλάτος: «Με αυτά τα κιλά που έχει η Δανάη Μπάρκα στα 50 της δεν θα…»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK./ Vassilis Zoulias

Περικλής Κονδυλάτος: «Ο Λάκης Γαβαλάς είναι σπάνιο ταλέντο που δυστυχώς γεννήθηκε στην Ελλάδα»

Για όλους και όλα μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος μιλώντας στην κάμερα του Χαμογέλα και πάλι.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τη Δανάη Μπάρκα ενώ απάντησε γιατί δεν πήγε τρίτη φορά στο Survivor.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pericles Kondylatos (@pkondylatos)

«Φοβούνται πως η ομοφυλοφιλία τους…» «Υπάρχουν ήδη άνθρωποι που είναι σε αυτή την κατάσταση. Σε αυτούς τους ανθρώπους τι να τους πούμε; Εάν ο ένας γονιός πάθει κάτι, να μην έχει ο άλλος γονιός δικαίωμα και να μπει το παιδί σε ορφανοτροφείο;», είπε.

«Το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει σε σχέση με τα παιδιά είναι η προστασία τους. Φοβούνται πως εάν χρησιμοποιήσουν παρένθετη μητέρα επειδή είναι ομοφυλόφιλοι, ότι η ομοφυλοφιλία τους δεν θα αφήσει τα παιδιά να μεγαλώσουν σωστά; Εγώ που είχα ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

«Με αυτά τα κιλά που είναι η Δανάη Μπάρκα στα 50 της δεν θα…» Σε ό,τι αφορά το θέμα με τη Δανάη Μπάρκα είπε:

«Δεν είπα κάτι κακό για τα παραπάνω κιλά από εκεί που είχαμε πρόβλημα με τη συμπερίληψη φτάσαμε στο σημείο να το κάνουμε πρότυπο. Για μένα η Δανάη Μπάρκα έκανε πολλά φάουλ στη σειρά. Ο τρόπος που μίλησαν για μένα ήταν τρόπος που δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Με αυτά τα κιλά που είναι, επειδή δεν έχω πρόβλημα με αυτό και είναι πανέμορφη κοπέλα, όταν φτάσει 50 χρονών δεν θα είναι υγιής. Δεν σχολίασα τα δικά της κιλά, αυτή σχολίασε τη δική μου δουλειά. Αυτό δεν είναι bullying;».

Το Survivor του άφησε κακή γεύση, σύμφωνα με όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος, διότι όταν τον προσέγγισε η παραγωγή για δεύτερη φορά στηρίχτηκε σε όσα του είπαν. Τη δεύτερη σεζόν που πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης έγιναν πράγματα τα οποία δεν μπορεί να αποκαλύψει, διότι θα τον τρέχουν στα δικαστήρια, όπως είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments