Πολιτική

Ευρυπίδης Στυλιανίδης: Δεν δέχομαι την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια – Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο

Ευρυπίδης Στυλιανίδης: Δεν δέχομαι την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια – Θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Όπως είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «η ελληνική κοινωνία έχει αντέξει. Δεν πρέπει να πειράξουμε τον θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας»

«Δεν θα πρέπει να διαλύσουμε το πρότυπο της παραδοσιακής οικογένειας», τόνισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ήταν κατηγορηματικός στις απόψεις του: «Δεν κρύβομαι, θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια», επανέλαβε, τονίζοντας ότι δεν υποχωρεί στις απόψεις του.

Όπως είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας «η ελληνική κοινωνία έχει αντέξει. Δεν πρέπει να πειράξουμε τον θεσμό της παραδοσιακής οικογένειας».

Παρά το πολιτικό «μασάζ» που θα γίνει στη Νέα Δημοκρατία για τους διαφωνούντες του εν λόγω νομοσχεδίου, ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης δεν αλλάζει την άποψή του. Μια άποψη που είχε εκφράσει δημοσίως από την πρώτη στιγμή της συζήτησης για τον γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια.

«Δεν θα απέχω. Θα καταψηφίσω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας το όνομά του στη λίστα των βουλευτών του κόμματος που αντιτίθενται και θα καταψηφίσουν το επίμαχο νομοσχέδιο.

Όπως είχε υπογραμμίσει από την πρώτη στιγμή, τα παιδιά θέλουν μαμά και μπαμπά και προέτρεψε πως δεν πρέπει είπε να διαταράξουμε τον αξιακό κώδικα της ελληνικής κοινωνίας.

Καραγκούνης: Γιατί θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα – Τι είπε για την «παραίτηση» Βορίδη

Την έντονη διαφωνία του με το προς ψήφιση νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια είχε εκφράσει σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις του, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, εξηγώντας αναλυτικά τους λόγους της «κάθετης» αντίθεσής του.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 το Σαββατοκύριακο, ο Κώστας Καραγκούνης δήλωσε ότι θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, επειδή «φέρνει συνολικά την τεκνοθεσία, θέμα στο οποίο διαφωνώ κάθετα. Ακούω με σεβασμό τα επιχειρήματα. Τα νομικά θέματα μπορούν να βελτιωθούν μέσα από το σύμφωνο συμβίωσης. Μπαίνουμε σε νομικές ατραπούς που είναι δύσκολες».

Ο κ. Καραγκούνης σχολίασε για την απόκτηση παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια ανδρών μέσω παρένθετης μητρότητας ότι «λέμε ότι οι γυναίκες ότι δεν μπορούν να γίνουν σκεύη αναπαραγωγής και μέσα από το νόμο θα γίνει και αυτό…».

Αναφερόμενος στη δήλωση του Μάκη Βορίδη ότι «δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι», αν λόγω του νομοσχεδίου – με το οποίο διαφωνεί ο υπουργός Επικρατείας – βρεθεί εκτός κυβέρνησης, ο Κώστας Καραγκούνης τόνισε ότι αν ήταν ο ίδιος στη θέση του Μάκη Βορίδη, τότε θα έφευγε από την κυβέρνηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments