Αθλητισμός

FIFA The Best: Ο Γκουαρδιόλα κορυφαίος προπονητής για το 2023

FIFA The Best: Ο Γκουαρδιόλα κορυφαίος προπονητής για το 2023

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot fifaworldcup, Τα ιστορικό τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι τη σεζόν 2022/23 (Champions League, Premier League, FA Cup), χάρισε τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή για το 2023 στον «αρχιτέκτονα» των «πολιτών» Πεπ Γκουαρδιόλα

«Σάρωσε» τα βραβεία η Σίτι

Τα ιστορικό τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι τη σεζόν 2022/23 (Champions League, Premier League, FA Cup), χάρισε τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή για το 2023 στον «αρχιτέκτονα» των «πολιτών» Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος κυριάρχησε στα βραβεία FIFA The Best.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FIFA World Cup (@fifaworldcup)

Ο Καταλανός τεχνικός, που επικράτησε των Σιμόνε Ιντσάγκι και Λουτσιάνο Σπαλέτι στην ψηφοφορία της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας, αφιέρωσε αυτό το πολύ σπουδαίο ατομικό βραβείο στην ομάδα του και τους άμεσους συνεργάτες του στη Σίτι.

«Θέλω να μοιραστώ αυτό το βραβείο με τους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Φεράν Σοριάνο και με τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν, που πίστεψαν σε μένα από την αρχή. Εκ μέρους του προπονητικού επιτελείου μου αλλά και από μένα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου. Ήταν ευχαρίστηση να ζω μαζί τους τα τελευταία χρόνια…» είπε ο Γκουαρδιόλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments